Inici Política Junts per Igualada comparteix el seu programa esportiu amb els clubs de...

Junts per Igualada comparteix el seu programa esportiu amb els clubs de la ciutat

COMPARTIR

Marc Castells, alcalde d’Igualada i candidat de Junts per Igualada a les eleccions del 26 de maig, ha mantingut una trobada amb els clubs i entitats esportives de la ciutat aquest dilluns. Ho ha fet acompanyat de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat, i dels integrants de la seva candidatura Carlota Carner, Elagi Deitg i Rosa Plassa.

A la trobada hi han estat presents prop de 20 clubs i entitats locals, que han pogut intercanviar opinions i debatre propostes amb l’alcalde i candidat i amb el principal responsable del Govern del País en matèria esportiva. Marc Castells els ha agraït el seu fort compromís per aconseguir ser Ciutat Europea de l’Esport 2019 i els ha assegurat que l’aposta per seguir millorant i renovant les instal·lacions municipals es mantindrà durant els propers anys.

Junts per Igualada planteja mantenir aquesta bona col·laboració amb els clubs i els esportistes, fomentar l’esport en totes les franges d’edat com a element d’inclusió i de foment dels hàbits saludables, mantenir l’abans esmentada inversió sense precedents en la millora de els edificis esportius municipals i seguir incentivant el màxim dinamisme pel que fa a l’organització d’esdeveniments. Se seguirà intervenint en la Ciutat Esportiva de Les Comes, remodelant els vestidors de la piscina coberta, creant un nou Espai Bike per entrenaments i competicions, estudiant noves pistes a disposició dels clubs de patins, valorant la creació d’un camp específic per l’entrenament dels porters de futbol o creant una àrea d’estada per autocaravanes. Es proposa també seguir acostant la pràctica regular de l’esport als barris, amb noves pistes multiesportives en places i parcs, una nova pista oberta a tothom on hi havia les piscines del Recasens i incrementant, a més a més, l’estímul de la pràctica esportiva en totes les franges d’edat, especialment l’escolar, promocionant la pràctica de l’esport femení i celebrant esdeveniments poliesportius referents i destacats. També es donarà continuïtat als programes d’ajudes als esportistes que aconsegueixen resultats destacats.

Les propostes electorals de Junts per Igualada, la candidatura liderada per Marc Castells, es poden veure a la web http://www.marcaigualada.cat.

FER UN COMENTARI

*