Inici Destacats Junts per Igualada iniciarà la campanya amb un acte amb Castells i...

Junts per Igualada iniciarà la campanya amb un acte amb Castells i Puigdemont des de Waterloo

COMPARTIR

Aquest divendres, dia 10 de maig, a les 20 hores, la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada acollirà un acte de Junts per Catalunya obert a tothom, que comptarà amb la participació del candidat a les Eleccions Europees Carles Puigdemont, amb els membres de la seva llista Toni Comin i Clara Ponsatí. Tots tres intervindran en l’acte des de Waterloo (Bèlgica) gràcies a una connexió en directe que es podrà seguir en pantalla gran per part de tots els assistents.

En aquest acte, Puigdemont, Comín i Ponsatí, que en representació de Junts per Catalunya encapçalaran la candidatura unitària i transversal Lliures per Europa, (Junts) explicaran als igualadins i les igualadines la seva perspectiva davant els imminents comicis.

Els acompanyaran i també hi participaran l’alcalde d’Igualada i candidat a les eleccions municipals per Junts per Igualada, Marc Castells; la Consellera d’Empresa, la també igualadina Àngels Chacón; i el candidat a l’alcaldia dels Hostalets de Pierola per Junts per Hostalets, Jordi Parcerisas.

5 COMENTARIS

  1. I encara continuen volent enganyar a la gent del carrer… Després dels actes de covardia que van protagonitzar aquests tres penques fugits de la justícia i vivint com un rei a l’estranger mentre els seus col·legues estan tancadets i ben guardats entre reixes, encara tenen la poca vergonya de deixar-se veure en imatges. Haurien de demanar perdó a tot el país pel mal, el ridícul i la perversió de la respectabilitat que han infligit a Catalunya. I per rematar tenim el noiet d’aquí que vol continuar vivint amb l’esquena dreta, perquè que ni ningú s’enganyi, tota la broma del “procés” només es un negoci pels que viuen d’això. A l’ajuntament cal fer foc nou i arraconar aquest noi que només ha fet activisme de carrer i viu d’això.

  2. Totalment d’acord amb la Mireia, quan senten les veritats els fa mal i han de sortir amb insults o amb tristos arguments de baix nivell, com aquest parell que he llegit. Sens dubte són els efectes de la política de la mentida i de l’engany que tan bé han administrat la trepa que ha intentat enfonsar tot el que políticament s’hi havia assolit amb quaranta anys des de la transició.
    Dir que la tal Rovira és exiliada és un insult absolut als que realment van viure un exili forçós amb precarietat i duresa. Esmentar que els quatre fugits treballen per Catalunya és mofar-se de tota una generació que en èpoques difícils va assumir el treball abnegat des de la realitat, no fugint com rates de claveguera. El prestigi dels catalans ha quedat tacat per aquesta colla d’irresponsables que es creien omnipotents per saltar-se les lleis i per manipular voluntats, i la història ho confirmarà

FER UN COMENTARI

*