Inici Destacats Junts celebra la seva jornada de portes obertes a Igualada amb la...

Junts celebra la seva jornada de portes obertes a Igualada amb la participació de Josep Rull

COMPARTIR

El passat mes de gener, la secció local de Junts escollia la seva primera executiva a Igualada. Des de llavors, la nova formació ha estat mantenint contactes, entre altres objectius, amb entitats i representants del teixit associatiu igualadí en diversos àmbits. El grup municipal de la força liderada per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, va fer un pas més en aquesta obertura a la ciutat duent a terme el passat dissabte una jornada de portes obertes, coincidint amb la celebració de la primera assemblea de militants de Junts Igualada.

Els actes es van dur a terme a la plaça Pius XII d’Igualada, al costat de la seu de la formació, situada al carrer de Santa Maria. Després de la benvinguda, a càrrec de l’executiva local, uns representants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) van compartir el compromís dels joves amb el país i el procés d’independència.

Seguidament, el periodista Josep Maria Solé i Puig va conversar amb Joan Porras, conegut popularment com a “Joan BonaNit” per desitjar, diàriament, “bona nit” un per un als presos polítics amb el seu megàfon des de l’exterior del centre penitenciari de Lledoners. La conversa es va centrar, principalment, en el llibre Història d’un crit, en què Porras explica la seva acció diària, perseverant i sense defalliment, a la presó.

Tot seguit, l’exconseller Josep Rull va pujar a l’escenari -amb la imatge de Puigdemont present en tot moment a través d’una pantalla- per dirigir unes paraules al nombrós públic assistent. Rull va traslladar als igualadins i igualadines que “la nostra determinació per culminar el mandat de l’1 d’octubre amb el lideratge del president Puigdemont és granítica.”

La jornada va finalitzar amb una visita al local de la formació, on Rull va donar el seu testimoni amb una dedicatòria: “Junts guanyarem la llibertat d’aquest poble”.

Trobada amb els partits igualadins

En aquesta línia d’obertura, Junts a Igualada ha anunciat que en les pròximes setmanes convidarà tots els partits amb representació a l’Ajuntament d’Igualada “per compartir i explorar punts estratègics de la nostra ciutat, que són la clau del nostre futur a Igualada”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*