Inici Destacats Junts per Capellades anuncia accions contra el ‘fort impacte visual’ de l’ampliació...

Junts per Capellades anuncia accions contra el ‘fort impacte visual’ de l’ampliació de la C-15

COMPARTIR

Junts per Capellades ha anunciat que impulsarà al·legacions a l’ampliació de la carretera C-15 donat “el fort impacte visual i ambiental” al seu pas pel congost del Capelló, on es preveu una nova calçada que transcorri per sobre de l’actual via del tren.

Junts per Capellades considera que “l’ampliació de la C-15 ens sembla imprescindible per a la comunicació de Capellades, l’Anoia i el conjunt de Catalunya” i és una actuació que “ha de ser un factor de millora en la seguretat viària i de desenvolupament econòmic de la regió del Penedès-Anoia”.

Tot i això, la candidatura impulsada pel PDeCAT assenyala que “on més afecta donades les condicions orogràfiques, és al terme municipal de Capellades, un dels més petits en extensió de Catalunya” i on el projecte preveu “un fort impacte ambiental i visual al seu pas pel congost del Capelló”.

Junts per Capellades alerta que “l’ampliació de la C-15 pot afectar greument la projecció cultural i turística d’una zona d’alt interès arqueològic” i aposta per iniciar un període d’estudi i consens de com realitzar aquesta ampliació, alhora que reclama allargar el període d’al·legacions, que coincidirà amb les festes nadalenques.

Junts per Capellades anuncia que impulsarà accions des de l’Ajuntament de Capellades i des d’altres instàncies per consensuar una ampliació de la C-15 “que respongui millor als interessos de Capellades”.

FER UN COMENTARI

*