Inici Destacats La junta de l’Alzinar defensa que l’entitat sí que va arribar a...

La junta de l’Alzinar defensa que l’entitat sí que va arribar a la situació del preconcurs de creditors

COMPARTIR

La junta actual de l’entitat cultural masquefina l’Alzinar, ha contestat a les explicacions dels regidors republicans Xavi Pérez i Oriol Satorre i el socialista Daniel Guitérrez a la roda de premsa del passat 3 de juliol. L’Alzinar defensa que té “documentació que acredita importants incompliments de pagaments a proveïdors” i “l’omissió de comptabilització de despeses molt significatives”.

L’entitat masquefina explica que com a resultat del deute que heredat, les despeses significatives i els incompliments de pagaments “el jutjat va admetre a tràmit el preconcurs de creditors demanat per l’Alzinar”. Els tres edils assenyalats per l’alcalde de ser causants del forat econòmic de l’Alzinar, van defensar, a través d’un informe de la consulturia Faura i Cases que “no entenien” com es podia parlar d’estat d’insolvència “amb un patrimoni de més d’un milió d’euros de patrimoni, 250.000 de facturació i un cash-flow positiu. l fons de maniobra en el nostre exercici financer és de 4.000 euros negatius, però en una entitat amb el patrimoni i la facturació de l’Alzinar, aquesta xifra és irrisòria”. La junta de l’Alzinar es defensa dient que “la comptabilitat heretada dels anys citats anteriorment no reflectia la situació real de deute de l’entitat”.

La junta, que mantè que sí es va arribar a la situació del pre concurs de creditors, explica que avui en dia és “una entitat sanejada que ha tornat els microcrèdits rebuts dels socis benefactors i ha reconvertit els deutes vençuts en un deute a llarg termini que es podrà tornar sense problemes gràcies a l’acord assolit amb l’Ajuntament”. La junta de l’Alzinar ha fet saber que  estudia emprendre accions legals per defensar el bon nom de l’entitat.

FER UN COMENTARI

*