Inici Societat La junta gestora del Club Natació Igualada assegura que l’entitat és viable

La junta gestora del Club Natació Igualada assegura que l’entitat és viable

COMPARTIR

La junta gestora del Club Natació Igualada va exposar la situació de l’entitat als seus socis en una trobada el passat dilluns. El passat mes d’agost van fer-se càrrec del club amb l’objectiu d’analitzar la seva delicada situació econòmica i gestionar-lo fins que culmini un procés electoral per dotar d’una nova direcció el club, fundat el 1934.

El president i el tresorer de la junta gestora, David Ramis i Pol Gómez, respectivament, van explicar que la prioritat ha estat que les seccions de natació i waterpolo poguessin iniciar els entrenaments i les competicions. Per això es va negociar els pagaments amb deutors com la Federació Catalana de Natació o la Seguretat Social, que ja havia embargat els comptes de l’entitat. La junta gestora, però, no ha fet gestions que comprometin l’acció del club més enllà del curt termini. Per aquest motiu no s’ha pres una decisió sobre el deute proper als 10.000 euros que té amb el Banc Sabadell. Sense comptar aquest deute, el balanç d’ingressos i despeses per aquesta temporada ofereix un superavit proper als 18.000 euros. Per tot plegat, Ramis creu que “el club és viable a dia d’avui”, i per això s’engegarà el procés electoral per tenir una nova gestió al capdavant del club. En el cas que no hi hagués cap candidatura a la presidència es prorrogaria tres mesos més la junta gestora.

L’origen del forat econòmic del Club Natació Igualada, que ara ronda els 60.000 euros, es troba en la gestió de l’expresident i l’ex-gerent, que van plegar l’agost de l’any passat. El president de la gestora assegura que “us esgarrifaríeu” amb les irregularitats de la gestió, com “xecs que cobrava qualsevol i transferències que no se sap on anaven”.

La junta que assumeixi la direcció del club després de les eleccions haurà de decidir si emprèn accions legals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*