Inici Destacats La Junta Electoral obliga l’Ajuntament de Calaf a retirar llaços grocs de...

La Junta Electoral obliga l’Ajuntament de Calaf a retirar llaços grocs de la via pública

COMPARTIR

Com en moltes altres poblacions catalanes, en diversos espais públics de Calaf hi lluïen llaços grocs per reivindicar l’alliberament dels presos polítics. Aquesta acció havia estat feta per persones a títol individual o convocades pel Comitè de Defensa de la República del municipi.

L’Ajuntament de Calaf havia rebut dijous de la setmana passada un requeriment per retirar «els plàstics de color groc, lligats a elements del mobiliari públic» ja que un veí havia interposat una denúncia davan la Junta Electoral. Aquest dilluns, la Junta Electoral d’Igualada ha fet un nou requeriment a l’Ajuntament dient que de no actuar immediatament emprendrien mesures ja que aquest veí havia denunciat novament que en tot el cap de setmana no s’havia fet cap pas. Finalment, aquest dilluns al matí la brigada de l’Ajuntament ha començat a treure els llaços grocs de la vía pública.

Jordi Badia, alcalde de Calaf, es manifesta dolgut per aquesta acció ja que la considera «un atac a la llibertat d’expressió dels veïns i veïnes del municipi».

FER UN COMENTARI

*