Inici Bàsquet La junta del Club Bàsquet Igualada tanca un mandat de 4 anys

La junta del Club Bàsquet Igualada tanca un mandat de 4 anys

COMPARTIR

El passat 29 de gener, la Junta Directiva del Club Basquet Igualada, encapçalada pel president Jordi Balsells i la vicepresidenta Neus del Río, posava fi al mandat de 4 anys al capdavant de l’entitat.

En aquest moment, les funcions de govern, administració i representació les exercirà la Junta Gestora, mantenint les activitats del Club i protegint els seus interessos. En un termini màxim de 3 de mesos, convocarà eleccions.

El mandat d’aquesta Junta Directiva s’ha portat a terme sota un projecte transformador per al club: “Somiem bàsquet, fem CBI” amb l’objectiu principal que el bàsquet femení i masculí tinguessin les mateixes oportunitats.

Fent balanç d’aquestes quatre temporades, destaquen els 30 equips que formen part del club, una xifra que no s’havia aconseguit mai. El CBI ha arribat al nivell esportiu més alt de la història.

Aquesta Junta Directiva ha buscat la proximitat amb el soci i enfortir el sentiment de pertinença al club. En l’àmbit econòmic, a través d’un comunicat reividiquen que l’entitat està sanejada.

La Junta ha creat noves àrees de treball com la de formació i tecnologia així com també la comercial i patrocinis. Ha apostat per la digitalització del club i la formació amb la creació de beques per als entrenadors.

Els membres d’aquesta junta directiva han estat Jordi Balsells, Neus del Río, Jordi Morera, Margarida Pintó, Jordi Riera, Pili Mullerat, Victor Oliván, Lídia Cruz, Joan Carles Bernáldez i Alba Closa.

El balanç de la gestió es pot consultar a la pàgina web del club.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*