Inici Destacats Julia Bueno serà la candidata de la CUP a l’alcaldia de Piera

Julia Bueno serà la candidata de la CUP a l’alcaldia de Piera

COMPARTIR

La militància de la Candidatura d’Unitat Popular de Piera ha escollit en assemblea les quatre persones que encapçalaran la llista a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Julia Bueno, actual regidora de la CUP Piera, repetirà obrint la llista, i serà acompanyada per Roger Matamoros, Elena Reig i Victor Carratalà.

Julia Bueno va estudiar comunicació audiovisual, actualment estudia educació primària i és mestra d’educació infantil. Vinculada a diverses entitats socials i culturals de la vila, tornarà a ocupar la primera posició a la llista de la CUP Piera. La CUP va aconseguir entrar per primer cop a l’Ajuntament en les eleccions de fa quatre anys. Durant aquests anys, l’actual regidora «ha guanyat en experiència, i repetirà com a candidata, després d’una legislatura marcada per una pandèmia, i que ha significat també, un procés d’adaptació i coneixença de la institució municipal», segons un comunicat dels cupaires. Forma part de l’assemblea de la CUP Piera des del seu inici. Roger Matamoros és llicenciat en periodisme i treballa a betevé, televisió de l’Ajuntament de Barcelona. Actualment és president del comitè d’empresa de betevé pel Sindicat de Periodistes de Catalunya i també és col·legiat del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Ha format part d‘entitats relacionades amb l’escoltisme i els esplais de lleure infantil i juvenil. També està vinculat a diverses entitats socials i culturals de la vila. Forma part de l’assemblea de la CUP Piera des del seu inici. Elena Reig és llicenciada en pedagogia, ha treballat de dinamitzadora ocupacional al Consell Comarcal de l’Anoia i ha estat tècnica comptable durant 20 anys. Actualment es troba a l’atur. Ha participat durant gairebé una dècada en la gestió d’un equip esportiu de softbol. Les seves inquietuds respecte al concepte de justícia social li ha fet prendre la decisió de participar activament en política mitjançant l’assemblea de la CUP Piera. Victor Carratalà és tècnic sanitari, però actualment treballa d’operari tèxtil. Està vinculat en diverses entitats esportives, socials i culturals de Piera. Va formar part de l’equip de veterans Futsal Legends Piera. Participa en el col·lectiu Aigua és vida que treballa per la municipalització del servei d’aigua a la vila. En l’àmbit polític està vinculat a la CUP Piera des del seu inici.

En les pròximes setmanes l’assemblea de la CUP Piera donarà a conèixer la data de l’acte de presentació oficial de la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. Es presentarà la llista completa de la candidatura i el programa electoral per a la pròxima legislatura, i es comunicaran diverses activitats i actes que la Candidatura d’Unitat Popular de Piera farà durant els mesos previs a la campanya electoral. Una assemblea de la CUP Piera que remarca que està oberta a totes aquelles persones que vulguin participar i col·laborar amb la candidatura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*