Inici Destacats A judici deu veïns de Vilanova del Camí per haver enganxat cartells...

A judici deu veïns de Vilanova del Camí per haver enganxat cartells de l’1-O

COMPARTIR

El proper mes de juny se celebrarà el primer dels judicis contra la una desena de veïns de Vilanova del Camí per haver enganxat cartells el setembre de 2017 a favor del referèndum de l’1 Octubre a Vilanova del Camí. Seran un total de 10 judicis que s’aniran succeint en els Jutjats del Contenciós Administratiu de Barcelona. Mentre, els veïns afectats han explicat que “el govern del municipi ha seguit amb tot el procediment i tot hi tenir-ho en els Jutjats ens han embargat a cada un de nosaltres 615,00€, que corresponen 500,00€ a la multa i la resta als recàrrecs”.

Els denunciats agraeixen el suport rebut per persones anònimes i entitats com CDR, l’ANC d’Igualada, Vilanova del Camí i Capellades, La gent Gran per la República, ERC d’Igualada i Vilanova del Camí, la CUP d’Igualada, que els han ajudat a preparar activitats o les han preparat per ells i així poder recollir diners per afrontar aquests embargs. Per als afectats, aquestes sancions “són una clara mostra de discriminació ideològica contra l’independentisme i la llibertat d’expressió per part de l’actual govern del PSC de Vilanova de Camí o de la utilització d’una norma administrativa, que regula la publicitat i els cartells al municipi en contra d’una ideologia determinada i en contra de la defensa dels valors democràtics”.

Els denunciats afegeixen que “no hi ha precedents d’ altres sancions a Vilanova per clavar cartells de cap mena. Només en el nostre cas…” i citen altres cartells que no han rebut sanció i que són, per a aquests veïns, “una mostra clara de sectarisme contra nosaltres”.

FER UN COMENTARI

*