Inici Música Juan de la Rubia emociona a Capellades amb “L’ànima de Faust”

Juan de la Rubia emociona a Capellades amb “L’ànima de Faust”

COMPARTIR

Aquest diumenge s’ha fet el segon concert del Festival d’Orgue de Capellades, amb Juan de la Rubia fent les delícies del públic que va acabar el recital dempeus, aplaudint el músic.

Més de 120 persones van assistir a l’església de Santa Maria de Capellades per escoltar les improvisacions de Juan de la Rubia per acompanyar la projecció de la pel·lícula “Faust”, de Murnau.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, destaca com “en aquesta edició del Festival d’Orgue continuem buscant eixamplar la base del nostre públic sorprenent i presentant nous registres, primer amb el jazz d’Ignasi Terraza i Matthew Simon i ara acompanyant una projecció de cinema mut amb un dels millors concertistes d’orgue com és Juan de la Rubia. Volem -i modestament creiem que anem aconseguint- que el públic marxi amb la sensació d’haver viscut concerts únics, difícilment repetibles. Com a cloenda, tancarem amb una formació més habitual, orgue i coral, amb la Capella de la Tossa dirigida per Frederic Prat amb Josep Xaubet a l’orgue.”

Aquest darrer concert del Festival d’Orgue de Capellades serà el diumenge 10 de juny. Les entrades es podran comprar just abans de l’inici, a les 6 de la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*