Inici Destacats Juan Montenegro serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de la Torre de...

Juan Montenegro serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de la Torre de Claramunt

COMPARTIR

Esquerra Republicana de Catalunya ha fet públic el seu candidat per les properes eleccions municipals a la Torre de Claramunt. Serà en Juan Montenegro, en “Monte”, veí de Pinedes de l’Armengol i president de l’associació de veïns d’aquesta urbanització.

Montenegro ha estat vinculat amb la formació d’esquerres durant aquest mandant i serà el proper relleu al capdavant de la llista que, fins ara, havia estat encapçalada per en Quim Morales, actual regidor d’ERC a La Torre i candidat durant els últims tres mandats.

Amb aquest canvi doncs, els republicans aposten per un projecte renovat en què el seu centre de treball seran els barris que configuren el municipi anoienc. Així, l’equip amb què s’està treballant i que acompanyarà Montenegro el proper 28 de maig “és un equip transversal, obert i que representa les diferents sensibilitats de La Torre de Claramunt”, segons un comunicat d’ERC.

Un periodista al capdavant

Cal destacar que la trajectòria professional d’en Juan Montenegro ha estat vinculada al periodisme tècnic, dins del món del motor, iniciant les seves activitats periodístiques el 1984; així, ha passat al llarg de la seva trajectòria professional per diferents editorials de la indústria de l’automòbil, fabricants de vehicles industrials, el sector auxiliar i de components, així com en el gremi del transport per carretera, dirigint entre altres a l’editorial ALESPORT SA, la revista SOLO CAMION.

Des de l’executiva comarcal d’ERC Anoia es mostren molt il·lusionats per aquest projecte i agraeixen la tasca realitzada per Morales al capdavant de la formació durant els últims anys, tot esperonant a Montenegro a seguir treballant per al conjunt de veïns i veïnes de La Torre.

FER UN COMENTARI

*