Inici Política Els joves de Som Montbui – ERC organitzen una assemblea oberta aquest...

Els joves de Som Montbui – ERC organitzen una assemblea oberta aquest divendres

COMPARTIR

Un dels principals trets característics de la candidatura de Som Montbui – ERC és l’alt percentatge de joves que hi participa. El jovent “ha sigut una de les àrees més abandonades per part del govern municipal en aquests darrers anys”, segons els republicans, que consideren que al municipi hi ha “una oferta d’activitats gairebé estèril o que genera poc interès”. El grup de joves d’ERC vol recuperar certa sobirania en les decisions del municipi sobre joventut defensant “un programa de propostes que se centri en les nostres necessitats”.

Els objectius del programa d’ERC giren al voltant “de la recuperació de la nostra participació dins de la presa de decisions a l’hora d’organitzar els programes d’activitats de les festes locals, així com la restitució i promoció del teixit associatiu jove del municipi, la creació d’un Casal Jove que sigui veritablement atractiu pel jovent i la millora dels serveis a l’estudiant montbuienc/a que cursa estudis tant dins com fora del municipi. Algunes de les nostres propostes son una ampliació d’horaris de la biblioteca municipal, una millora en la connexió amb el transport públic (Hispano) per als estudiants que cursen estudis superiors i l’aprofitament dels espais públics que no es fan servir, per exemple, el Mont-Àgora; així com la facilitació de beques a l’estudiant sense la necessitat de convocar actes personalistes i la tinença d’una secció pròpia del butlletí municipal que ens ajudi a promocionar-nos”.

Els joves d’ERC volen “tenir més veu al municipi, poder tenir una connexió més directa amb l’Ajuntament i tenir un paper més actiu en aquest”. Per això han convocat una assemblea oberta a tots els joves del municipi aquest divendres 10 de maig a les 19:00h al Passeig Catalunya, a la gespa (al costat del Mont-Mercat).

FER UN COMENTARI

*