Inici Societat Els joves d’Igualada podran decidir iniciatives per invertir 15.000 euros

Els joves d’Igualada podran decidir iniciatives per invertir 15.000 euros

COMPARTIR

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada destinarà el 2019 una part del seu pressupost al projecte Impuls que, seguint el model de pressupost participatiu, converteix els joves en motors de canvi i els fa protagonistes de l’#agendaimpuls. Un dels objectius fonamentals de la iniciativa és crear espais de diàleg i participació que permetin donar resposta a les seves demandes i necessitats reals, a banda d’oferir-los el suport i els recursos necessaris per a fer realitat els seus projectes.

Entre el 4 de desembre i el 23 de gener, ambdós dies inclosos, els joves entre 16 i 30 anys podran presentar les seves propostes, que es debatran i es prioritzaran en assemblea el dia 9 de febrer, decidint les iniciatives triades i els recursos que s’atorgaran a cadascuna. Com a novetat d’aquest any, l’assemblea serà oberta a tots els joves que hi vulguin participar, encara que no hi hagin presentat cap proposta. Per assistir cal inscriure’s al web www.igualadajove.cat/impuls.

Els projectes es presentaran en format de petit vídeo i se’n farà difusió a través del perfil a Instagram del departament de Joventut, @IgualadaJove, per tal que tothom els pugui conèixer i dir quins projectes voldria que formessin part de l’#agendaimpuls 2019. Les idees proposades han de ser sostenibles i inclusives, sense ànim de lucre, obertes a tota la ciutat i s’han de programar entre el 18 de març i el 26 d’octubre de 2019.

El pressupost previst per a desenvolupar aquestes activitats és de 15.000 euros, una quantitat que aquest any 2018 ha permès fer realitat un total de 14 projectes. Es pot trobar més informació al web del departament de Joventut o adreçant-se personalment a l’equipament juvenil La Kaserna, en horari del Punt d’Informació Juvenil, de dilluns a divendres de 10 a 13:30h i de 17 a 20h.

FER UN COMENTARI

*