Inici Art Joves del Centre de Noves Oportunitats d’AMPANS exposen els seus ‘Reflexes en...

Joves del Centre de Noves Oportunitats d’AMPANS exposen els seus ‘Reflexes en femení’ a Igualada

COMPARTIR

El Centre de Noves Oportunitats d’AMPANS ha impulsat el projecte fotogràfic ‘Reflexes en femení’, per fer un reconeixement a les dones del seu entorn més proper. Es tracta d’una col·lecció de 29 fotografies fetes pels joves del Centre de Noves Oportunitats, acompanyades d’un petit text on expliquen per què han escollit aquesta referent dona a qui admiren.

La mostra forma part del projecte Start Girls, que té l’objectiu d’apoderar les dones i fer-les més visibles, i de la campanya #ÉsElla, impulsada també per AMPANS. El Centre de Noves Oportunitats, gestionat per AMPANS i Intermèdia, és un programa que s’adreça a joves d’entre 16 i 24 anys que no treballen i han abandonat els estudis, oferint-los orientació, formació, acompanyament i intermediació; amb l’objectiu que recuperin les ganes d’aprendre i retornin al sistema educatiu o bé es formin i trobin una feina.

La mostra arriba a Igualada, després de passar per Manresa i Vic, i es podrà veure al Casal Popular d’Igualada, el Foment, fins el 31 d’agost.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*