Inici Destacats La Joventut Socialista de l’Anoia renova la seva executiva, liderada pel masquefí...

La Joventut Socialista de l’Anoia renova la seva executiva, liderada pel masquefí David Oliva

COMPARTIR

La Joventut Socialista de l’Anoia ha celebrat, aquest diumenge 20 de juny, el 5è Congrés de Federació amb prop d’un centenar de persones al Teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena. Sota l’eslògan “Un nou impuls” s’ha renovat l’executiva de les joventuts amb el masquefí David Oliva al capdavant i s’han marcat les prioritats per aquest nou mandat “amb l’objectiu de contribuir a que el PSC sigui primera força a l’Anoia per a donar solucions als problemes de la gent i, concretament, als dels joves”.

En aquest sentit, durant el Congrés s’ha posat de manifest la voluntat dels joves socialistes de defensar projectes que permetin a les persones joves treballar i viure a la comarca, amb la indústria com a principal eina de desenvolupament econòmic, i aportar certeses al futur de la gent jove, que ha viscut moltes vegades amb silenci però amb patiment les restriccions de la COVID-19, davant la impossibilitat de desenvolupar una vida social i acadèmica plena el darrer any i mig. D’altra banda, la Joventut Socialista de l’Anoia també s’ha marcat com a prioritat la necessitat de donar respostes a la transició digital i verda i que el feminisme i els drets LGTBI+ siguin transversals en qualsevol acció política.

El Congrés de les JSC ha estat conduït pel vicepresident primer del Consell Comarcal i portaveu a l’Ajuntament Igualada, Jordi Cuadras, i ha comptat amb les intervencions de benvinguda del diputat socialista al Parlament, Jordi Riba, la primera secretària del PSC-Òdena, Sandra Fernández, i el secretari d’organització de la JSC, Ferran Verdejo. Els principals membres de l’executiva sortint, Clara Casares i Roger Manzano, també han presentat els informes polítics i de gestió.

Posteriorment al reconeixement de la feina duta a terme al llarg de l’últim mandat, la Joventut Socialista de l’Anoia ha ratificat David Oliva com a nou primer secretari de l’organització, acompanyat de l’odenenc Oriol Almiron Ruiz com a Secretari d’Organització, l’igualadí Víctor Recio Rodríguez com a Secretari de Comunicació i Política Municipal i la igualadina Clara Casares Ortínez com a Secretària de Formació i Acció Política. Consolidar l’augment de la militància amb perspectiva de gènere, fomentar la formació constant i de qualitat i treballar mà a mà amb les agrupacions són els principals propòsits de la nova Comissió Executiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*