Inici Política La Joventut Nacionalista de Catalunya demana una delegació de la Generalitat a...

La Joventut Nacionalista de Catalunya demana una delegació de la Generalitat a la Vegueria del Penedès

COMPARTIR

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha aprovat una moció de suport a la creació de la nova Delegació del Govern de la Generalitat a la vegueria del Penedès, àmbit territorial on hi ha la comarca de l’Anoia des del passat 2017, a excepció dels municipis de l’Alta Segarra.

La moció, aprovada durant el Consell Nacional de l’organització aquest passat cap de setmana, vol atendre la demanda del territori i la seva voluntat de vetllar pels interessos dels ciutadans penedesencs. És per aquest motiu, que l’organització política juvenil ha volgut fer seva aquesta petició i traslladar-la al grup parlamentari de Junts per Catalunya i al Partit Demòcrata, amb la voluntat de demanar-los que hi treballin.

La Moció també recorda que el passat 8 de febrer es commemorava el primer aniversari en què el Parlament de Catalunya reconeixia l’Àmbit Funcional del Penedès com una nova Vegueria de Catalunya, la vuitena del país.

D’aquesta manera, la JNC demana al nou Govern de la Generalitat de Catalunya que reconegui la realitat pròpia de la Vegueria del Penedès i proposi una distribució dels Serveis Territorials, repartits segons les realitats que presentin cadascuna de les quatre capitals comarcals de la Vegueria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*