Inici Societat Un jove mor després d’un accident laboral a la Pobla de Claramunt

Un jove mor després d’un accident laboral a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Un jove de 21 anys ha mort aquest dimecres després que resultés ferit greu el passat dilluns en un accident laboral a la Pobla de Claramunt.

L’avís es va donar poc després de les 7 de la tarda, quan el treballador va caure des d’una alçada de 4 metres en una depuradora ubicada al recinte de les empreses Terranova Papers i MB Papeles Especiales, totes dues del grup Miquel y Costas i ubicades al terme municipal de la Pobla de Claramunt. Segons ha explicat a infoanoia.cat Nacho Gavilán, vicesecretari general de FICA del sindicat UGT a l’Anoia, el Penedès i el Garraf, el jove era treballador de CTC Externalización S.L., una empresa de serveis externs que en el moment de l’accident feia tasques de neteja i manteniment a la depuradora de l’empresa.

El jove, veí de Vallbona d’Anoia, va ser traslladat en helicòpter en estat greu a l’Hospital de Bellvitge, on ha mort aquest dimecres. Els Mossos d’esquadra investiguen les circumstàncies de l’accident i des del sindicat UGT, segons explica Gavilán, “hem demanat tota la documentació a l’empresa subcontractada i farem una investigació a fons per saber el que ha passat”. L’objectiu dels representants dels treballadors és determinar “si hi ha algun culpable o si ha estat un accident”.

FER UN COMENTARI

*