Inici Economia El jove igualadí Adrià Torras guanya el concurs d’obsequi institucional de CCOO

El jove igualadí Adrià Torras guanya el concurs d’obsequi institucional de CCOO

COMPARTIR

CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf va convocar a estudiants, grups, artistes, aficionats al disseny i a les arts plàstiques a elaborar una proposta de “obsequi institucional” amb el què CCOO obsequiarà a aquelles persones afiliades de reconeguda trajectòria sindical, a personalitats destacades, a institucions, a entitats i moviments socials en actes i esdeveniments propis.

Les bases del premi demanaven que les obres presentades identifiquessin a CCOO i transmetessin els valors del compromís, solidaritat, lluita, reivindicació, igualtat, inclusió, pensament crític, tolerància i pau, entre d’altres.

Van accedir a la fase final 3 de les més de 20 obres presentades i la guanyadora és un disseny inèdit del jove igualadí Adrià Torras. Es tracta d’una escultura en petit format amb les inicials de CCOO, en diferents mides, i segons l’autor: “la idea es fer-la amb ferro forjat, rugosa i amb una base de fusta rectangular que es pot produir a base de motlles amb mida de 15cm d’alt i 5mm de gruix”.

Segons Alfonsa Santisteban, coordinadora de CCOO a l’Anoia: “el jurat ha valorat de l’obra la seva originalitat, la seva estètica senzilla i elegant, l’aposta pel ferro forjat i la possibilitat de ser reproduïda de forma fàcil i senzilla”. Ha afegit: “Esperem aquest 1r de maig poder tenir a a punt les reproduccions per lliurar-la a les persones que fan més 25 anys afiliades a l’organització amb una reconeguda trajectòria sindical“.

Adrià Torras, acompanyat de la seva mare, el seu professor de dibuix, Miquel Raja, i la directora de l’institut Joan Mercader, Lídia Estany, van passar per la seu de CCOO a l’Anoia on l’Alfonsa Santiesteban com a coordinadora de CCOO a l’Anoia i l’Alfred Simó, delegat d’Educació Pública, li van fer lliurament del premi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*