Inici Destacats La Jove Cambra Internacional d’Igualada celebra ‘La Nit’ 2022

La Jove Cambra Internacional d’Igualada celebra ‘La Nit’ 2022

COMPARTIR

El passat dissabte dia 18 de juny, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va poder celebrar de nou La Nit, una gala on s’atorguen els premis de l’entitat, i que els últims anys de pandèmia no s’havia pogut dur a terme.

La Nit d’enguany, dirigida pel júnior i assessor legal de la junta David Raya, i on hi van assistir prop de quaranta convidats, es va realitzar al restaurant Scorpia.

La gala va ser inaugurada amb els parlaments del director del programa, així com de Carme Riera, 1ª tinent d’alcalde i regidora d’acció social i habitatge de l’ajuntament d’Igualada i Georgina Matamoros, vicepresidenta executiva de Jove Cambra Internacional de Catalunya. El president de Jove Cambra Internacional d’Igualada, Jordi Xaubet, també va exposar el seu discurs de benvinguda als assistents de l’acte, i posteriorment va fer l’entrega de premis i reconeixements de l’entitat. Primer es va fer entrega a Rebeca Álamo y a Enric Grima dels respectius reconeixements com a past-presidents de Jove Cambra Internacional d’Igualada. Seguidament es va fer entrega del premi a millor júnior de l’entitat a Francesc Sedó.

L’acte va prosseguir amb l’àpat ofrt pel restaurant Scorpia. El punt i final a la cerimònia va anar a càrrec del duet musical format per Marina Prades i Oriol Padrós, que van oferir un petit concert al pati exterior del restaurant.

La Nit 2022 es va poder celebrar gràcies als patrocinadors i col·laboradors principals de l’acte, com són l’Ajuntament d’Igualada, Servisimó, Caves Duran Galan, Connect ETT i La Veu de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*