Inici Gent La Jove Cambra d’Igualada renova la seva junta

La Jove Cambra d’Igualada renova la seva junta

COMPARTIR

El passat dissabte dia 18 de gener, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assembla de traspàs JCI Igualada 2020 a l’Ateneu Igualadí. Durant l’assemblea, els diversos membres presents de la junta de JCI Igualada 2019, van presentar l’informe de cada àrea així com es va aprovar el balanç econòmic del 2019 i la presidenta sortint, Rebeca Álamo, va agraïr a tots els membres de la junta la feina feta i el compromís amb l’entitat.

Per el 2020, en aquest cas es presenta una junta gestora que s’encarregarà de seguir amb el curs de l’entitat i cercar i preparar nous júniors per a liderar l’entitat en el futur. Ció Senserrich continuarà com a secretària, Enric Grima seguirà de tresorer, David Raya com a VP de comissió i patrocinis, Maria Senserrich com a assessora legal, Rebeca Álamo com a past president i Jordi Xaubet com a VP de comunicació.

Per a finalitzar l’assemblea, Magí Senserrich va presentar la seva candidatura com a Executive VP internacional i la presidenta electa nacional 2020, Anna Frixach, va cloure l’assemblea. També volem fer especial menció a la jubilació per part de Míriam València, membre històrica de l’entitat qui va fer un emotiu discurs de comiat.

Des de la nova junta, agraïm la feina ingent feta per Ció Senserrich com a secretària, Enric Grima com a tresorer, Mohammed Igadouran com a assessor legal, Eudald Font com a VP de comunicació, Anna Martínez com a VP d’igualtat de gènere, Yahya Igadouran com a VP d’internacional, Esther Sabaté com a VP coach, David Raya com a VP comissió i patrocinis i especialment a Rebeca Álamo com a presidenta de JCI Igualada 2019.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*