Inici Destacats La Jove Cambra d’Igualada lliura els seus premis anuals

La Jove Cambra d’Igualada lliura els seus premis anuals

COMPARTIR

Dissabte al vespre es va celebrar l’entrega de premis i sopar de Gala de La Jove Cambra Internacional d’Igualada, que va tenir lloc al restaurant Sesoliveres, en el que van assistir una vuitantena de persones entre elles els presidents i presidentes de les diferents Joves Cambres de Catalunya i la seva presidenta Nacional l’Igualadina Xenia Castelltort, L’acte va ser Dirigit per en Mohamed Ighaddouran i va ser presentat per Aïda Figuerola i Yahya Ighaddouran.

David Raya, president de l’entitat, va fer entrega a Jaume Catarineu de l’insignia de Sènior de l’entitat, i va fer reconeixement a la presidenta de l’any 2016 Esther Sabate per tota la tasca realitzada durant l’any. Després Esther Sabater va fer entrega del premi a millor programa de l’entitat 2016 els Joves a Debat, guardo que va recollir Míriam Valencia (presidenta de l’entitat 2014). Aquest programa compta amb el 2on premi de comunitat de llarg termini Europeu de la Junior Chamber International i va atorgar el premi a Millor Junior a Albert Albareda per tota la tasca feta durant l’any 2016 i anteriorment. Actualment ostenta el càrrec de VP d’emprenedoria i oportunitats professionals de l’entitat a Igualada.

David Raya va fer menció especial als patrocinadors oficials d’aquest any Grup Taelus Comunicació, Canal Taronja, Àuria Grup, Grup Catala de Treball, Concesionari Sarauto Peugeot, Caves Duran Galan, la Regidora de l’Ajuntament d’Igualada Patricia Illa, en el seu parlament va donar reconeixement a la tasca de l’entitat i va encoratjar a tots els presents a continuar amb la tasca que realitza l’entitat a Igualada i Comarca

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*