Inici Destacats La Jove Cambra d’Igualada al Congrés Nacional de la JCI Catalunya

La Jove Cambra d’Igualada al Congrés Nacional de la JCI Catalunya

COMPARTIR

Els passats dies 5, 6 i 7 d’octubre, a Barcelona, va tenir lloc el Congrés Nacional de la Jove Cambra Internacional de Catalunya 2018, quan es compleix el 50è aniversari de l’entitat catalana. Enguany el congrés va ser organitzat per la JCI Barcelona. Com a cada congrés, hi va haver l’assemblea general presidida per la presidenta nacional igualadina Míriam València.

El congrés va girar al voltant de l’eix del 50è, culminant el projecte nacional JCI LOM Foundation History, amb la projecció del documental Fundadors, un film documental que explica, a través d’entrevistes als fundadors de les diferents JCIs del territori català, la història de l’entitat i la filosofia i els valors que se’n desprenen. Entre ells, va ser entrevistat l’igualadí Josep Gumà, que l’any 1975 va ser un dels fundador de la JCI Igualada.
També hi va haver el sopar de gala, on es varen repartir diversos premis. La JCI Igualada va ser guardonada sota la categoria Millor projecte dels objectius de desenvolupament sostenible pel Projecte Balea, dirigit per l’Enric Grima i Poch, i sota la categoria Millor programa de desenvolupament econòmic pel projecte Bizz Marathon. El mateix Enric Grima va ser guardonat com a Nou membre més destacat i els igualadins Xènia Castelltort i Pedragosa i Joan Costa i Cor com a Millor formadora i Millor sènior, respectivament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*