Inici Llibres Josep Sampere comparteix els secrets de les seves històries amb els nens...

Josep Sampere comparteix els secrets de les seves històries amb els nens del Club de lectura

COMPARTIR

[Img #25161]D’on treu la inspiració dels títols? Com crea les seves històries? En quins idiomes s’han traduït els seus llibres? Aquestes són algunes de les preguntes que els nens i nenes del Club de lectura infantil de la Biblioteca Central d’Igualada van fer a l’escriptor igualadí Josep Sampere, en la tertúlia que va tenir lloc divendres passat i que va servir per encetar les trobades després del parèntesi de l’estiu.

 

Els petits lectors s’havien llegit prèviament dues de les novel·les de Sampere: El mar de la tranquil·litat i Sis cors a l’altra banda del mirall. Ell els va descobrir alguns dels seus secrets d’escriptor, per exemple que quan era petit tenia un mapa de la lluna a la seva habitació i fruit d’aquest record va sorgir la inspiració per escriure la novel·la El mar de la tranquil·litat. Totes les seves històries destil·len imaginació i misteri, moltes són inversemblants i totes atrapen, d’una forma o altra, als joves lectors. Josep Sampere també ha escrit altres llibres que li han valgut importants guardons: El pou darrera la porta, que va guanyar el premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil, l’any 2008, i El dimoni de la tarda va ser finalista del premi Gran Angular, el 2007. A més d’escriure, Josep Sampere ha traduït més d’una vintena de novel·les juvenils, d’entre les quals destaca La invenció de l’Hugo Cabret, de Brian Selznick. Durant aquest mes d’octubre, la sala infantil acollirà un punt d’interès amb els llibres d’aquest autor igualadí.

 

Amb aquesta sessió tan especial, el Club de lectura infantil reprèn les seves trobades i periòdicament els seus components compartiran tertúlies i bones estones a la Biblioteca. Per formar part del club només cal apuntar-se a la Biblioteca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*