Inici Política Josep Parera reelegit alcalde de La Llacuna per 6è mandat consecutiu i...

Josep Parera reelegit alcalde de La Llacuna per 6è mandat consecutiu i amb majoria absoluta

COMPARTIR

Dissabte 17 de juny va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llacuna, el ple d’investidura i constitució de la nova corporació municipal.

Després de comprovar les credencials i constituir la mesa d’edat, amb Josep Parera i Mireia Sabaté -els regidors de més i menys edat del consistori-, tots els membres del plenari van prometre o jurar el càrrec de regidor i regidora.

El consistori està format per 7 regidors i regidores. Quatre de Junts (CM) Josep Parera Tort, Javier Trillas Camps, Sandra Julià Sibajas i Josep Martí Morgades, dos ERC-AM; Mireia Sabaté Balada i Sebastià Jódar Quesada i un del PSC-CP; Josep Lluís (Pep) Gorgori Gonzalez.

Posteriorment, es va dur a terme la votació per a l’elecció del nou alcalde. Josep Parera va obtenir 4 vots, Mireia Sabaté 2 i Pep Gorgori 1. Així, Josep Parera va ser nomenat alcalde de la Llacuna pel mandat 2023-2027.

En el seu discurs de reelecció va afirmar que “tornava a ser alcalde amb la mateixa il·lusió que el primer dia i molta més experiència” i va manifestar el seu compromís de “continuar treballant, d’escoltar els veïns i veïnes i consolidar projectes i engegar-ne de nous ”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*