Inici Destacats Josep Parera inicia el seu cinquè mandat com a alcalde de la...

Josep Parera inicia el seu cinquè mandat com a alcalde de la Llacuna

COMPARTIR

El passat dissabte 15 de juny va tenir lloc a la sala de Plens de l’ajuntament de la Llacuna l’acte de constitució del nou Ajuntament (2019-2023) sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig.

La sessió es va iniciar amb la intervenció de la secretaria de la corporació anomenant els regidors i regidores electes i constituint la Mesa d’Edat, integrada per l’electe de major i el de menor edat i actuant com a Secretari la secretaria de la Corporació. Els regidors que van formar part de la Mesa d’Edat van ser Rosa Busquet i Xavier Trillas.

L’acte va continuar amb el jurament o promesa del càrrec dels regidors i regidores electes per ordre alfabètic per seguir amb el procés d’elecció de l’alcalde.

Josep Parera, va estar escollit com a nou alcalde del consistori amb els vots favorables del seu grup Compromís amb la Llacuna (4) davant els vots d’ERC (3) que van votar el seu propi candidat, Albert Valiente.

Així, Josep Parera, serà alcalde per cinquè mandat consecutiu. En el seu discurs va voler en primer lloc agrair a tots aquells llacunencs i llacunenques que el passat 26 de maig li van fer confiança i al conjunt dels llacunencs, va voler deixar clar que aquesta renovació “No voldria que s’entengués com un “tot queda igual” si no que més que mai ens sentim amb l’obligació de seguir transformant la Llacuna i impulsant polítiques que millorin la vida dels que vivim a la Llacuna i això passa si o si per treballar incansablement”.

També va expressar la voluntat de treballar oberts al diàleg i a la col·laboració de l’altra formació política i també a la participació del teixit associatiu i dels llacunes i llacunenques que es vulguin implicar per construir una Llacuna millor i amb apostant per la transparència, proximitat i participació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*