Inici Futbol Jornada negra pels equips del Futbol Sala Capellades

Jornada negra pels equips del Futbol Sala Capellades

INFANTIL:
CFS CAPELLADES 7 – FINQUES MONTBUI 1
Aquest cap de setmana l’equip infantil del club futbol sala capellades, va guanyar 7-1 al cfs Montbui, un derbi comarcal. El partit va començar molt bé pels locals que van sortir amb ganes de guanyar i tornar a mostrar el bon rendiment que tenen, així que la primera part va ser de l’equip local que va encetar el marcador, tot i algunes contres dels visitants l’equip local dominava sobre el camp el qual va acabar amb un 2-0 a la primera part. A la segona part van seguir amb la mateixa tònica i van arribar els gols amb més fluïdesa fins al 7-0, cap als darrers minuts del partit una errada defensiva va fer pujar el gol dels visitants donant així el resultat final de 7-1. Molt bon partit de l’equip que agafa bones sensacions per començar la segona volta.
Gols: 3 Xavi, 2 Jan , 1 Ricardo i 1 quim
CADET YUYU:
F.S. OLESA «A» 2?BAR YU-YU CAPELLADES 2??
[Img #13080]Molt bon partit de futbol sala, molt entretingut i emocionant amb joc ràpid per part dels dos equips, que juntament amb l’emoció pel resultat final van fer un partit molt maco de veure.?Al principi del primer temps el Olesa va sortir amb molta espenta i força aconseguint tancar al Capellades al seu propi camp i aconseguint tenir oportunitats de gol que uns cops gràcies a l´encert del porter del Capellades i altres a la defensa van aconseguir aguantar la forta sortida de l’Olesa, al cap dels cincs primers minuts el Capellades va aconseguir igualar el joc i el partit i començar a tenir alguna oportunitat de gol que no va poder aprofitar, fins que pocs minuts abans del final un gol de falta va aconseguir avançar al Capellades i es va arribar al final de la primera part.??A la segona part va tornar a sortir l’Olesa amb molta espenta i pressionant el joc del Capellades van aconseguir igualar els primers minuts el gol inicial del Capellades. Però el Capellades es va saber sobreposar a aquest gol i tornant a igualar el joc del partit va tornar aconseguir avançar-se al marcador ràpidament, cosa que va posar molt nerviosos als jugadors de l’Olesa, que veien com se’ls hi escapava el partit. Però als minuts finals van aconseguir igualar el partit a dos,??Partit i resultat molt important pel Capellades per tornar a la senda del bon joc i bons resultats.??Van jugar: Izan Blanco, Marc Juan, David Lozano, Àlex Juan, Victor López. ?També van jugar:Sergi Sánchez, Joel Honrubia, Gerard Mateu, Marc Fernández.??Gols: Àlex Juan (1), Joel Honrubia (1)
CADET BAR NOU CA L’ÀNGELA:
PALLEJA 1 – BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES 11
?
Bon remei van trobar els nois el dissabte pel mal causat per la derrota de la setmana passada: gols. Sense fer un gran partit davant el cuer de la lliga els nois s’ho van prendre seriosament i fins i tot es van permetre el luxe de fallar nombroses ocasions. Últim partit de la primera volta.
?GOLS: Marc 4, O.Guinart 1, Sergi 1, O.Perez 5.
TRANSPORTS BERNADET:
CFS Capellades Juvenils Transports Bernadet 4 – FS Enomatiz Castelldefels 2

Una primera part, on l’equip local malgrat acabant guanyant aquesta, va fer moltes jugades individuals, amb un joc poc coordinat i amb escasses ocasions de perill tot i ser superiors als visitants.
En la 2ª part l’equip del Capellades va estar més encertat, millorant el joc en equip, acostant-se més a la porteria dels visitants i creant més ocasions de perill, que li va permetre guanyar amb certa facilitat a l’equip del Castelldefels .
Val a dir però, que encara que el Capellades ha guanyat no ha estat un dels seus millors partits.

Gols CFSC Ivan Quintero: 1, Alex Fernandez: 1, David Salguero: 1, David Lopez: 1