Inici Destacats Jornada a Igualada sobre realitat virtual a l’automoció i la indústria

Jornada a Igualada sobre realitat virtual a l’automoció i la indústria

COMPARTIR

En el marc del projecte UEA – Lab Anoia 4.0, que té per objectiu apropar i compartir la realitat de la transformació digital en l’entorn empresarial i acompanyar a les empreses en l’adopció de les noves tecnologies pròpies de la revolució 4.0 per a millorar en competitivitat i eficiència, s’ha programat pel dia 23 d’octubre una jornada sobre Realitat virtual i augmentada adreçada als sectors empresarials.

Es tracta d’una sessió orientada a la vessant més empresarial d’unes tecnologies que s’han associat sovint a l’oci i a l’acció comercial, però que tenen molt de joc en l’entorn empresarial i industrial.

Les ponències seran impartides pel Director comercial de Volskwagen Spain per explicar les darreres novetats en l’àmbit de l’automoció, i el Director Territorial d’Innovae, empresa de solucions de RV i RA amb aplicacions en venda, formació, manteniment, logística, fabricació i control en diversos sectors industrials.

La jornada de treball acabarà amb un torn dels assistents i un dinar a peu dret, on es podrà provar del simulador virtual de Servisimó.

Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia per aforament i càtering. Acte organitzat per la UEA i amb el patrocini de Servisimó. Per a més informació i inscripcions anna@uea.cat i www.uea.cat. La sessió es farà a la seu de Servisimó al polígon de Les Comes.

FER UN COMENTARI

*