Inici Bàsquet Jornada de derrotes per l’Òdena Club de Bàsquet

Jornada de derrotes per l’Òdena Club de Bàsquet

SOTS25 Femení
La Salle Horta 56 – Òdena CB 40

[Img #6403]Molt bon inici de partit de les sots25 agafant una distància inicial de 13 punts que posaven nerviós al tercer classificat. Però la igualtat va començar a sorgir en el segon quart, amb penetracions ràpides i més encert del rival que es posava a tres punts al meridià del partit. A partir d’aquí, el  cansament, el sol i per tant, la baixada  de ritme i encert de les odenenques van motivar al rival que ràpidament agafava la primera distància a 5 punts. Les jugades no es finalitzaven i el ritme de moviment a pilota parada era massa lent per desmuntar la defensa central de la Salle, amb una cistella custodiada per una pivot molt corpulenta. En la defensa odenenca, en canvi, hi havia molts forats i les ajudes no van acabr de funcionar deixant les jugadores d’Horta gairebé soles sota cistella. També van fer molt mal al marcador 3 triples que van acabar de pujar la distància fins a 16 punts al marcador, en una derrota de l’Òdena CB per 56 a 40.

Van jugar per l’Òdena CB: Raja, Sagarra, Família, Reverte, Forn, Riba, Monclús, Farreras – Pons (lesionada), Marín (lesionada), Júlvez (sancionada)

JÚNIOR Masculí
Sant Miquel Arcàngel 60 –  Òdena CB 52
Parcials: 13-8, 14-14, 16-15, 17-15.

Segona derrota consecutiva del júnior, a casa del San Miquel Arcàngel, amb un mal inici de partit i unes decisions arbitrals que no van ser favorables als seus interessos.

Els jugadors de l’OCB van començar el partit molt freds i poc encertats en atac, la qual cosa van aprofitar els locals per agafar les primeres distàncies en el marcador, 13-8. Al segon quart els verds van anar a remolc però l’àrbitre va voler ser el protagonista del període i, amb unes decisions totalment imparcials, va donar als locals 14 llançaments des de la línia de tirs lliures per 2 del conjunt odenenc, arribant al descans 27 a 22.

A la represa, vam sortir amb ganes de fer un bon treball i ens vam acostar al marcador, posant la por al cos als de Molins de Rei. Així s’entrava a l’últim període 43 a 37. Durant els últims deu minuts es va seguir amb la mateixa tònica però, tot i tenir opcions d’endur-se la victòria, no va ser possible, ja que cada vegada que ens apropàvem al marcador, els locals anotaven i ens deixaven sense opcions. Al final, 60-52. Cal destacar el treball en conjunt dels jugadors de l’Òdena, que van donar la talla en tot moment i van lluitar fins al final.

Com a anècdota cal remarcar que els odenencs van tenir 16 tirs lliures en tot el partit davant els 41 dels locals.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó, Ferrer 13, Marimón 5, Cuevas 6, Camacho 6, Iglesias 5, Biosca 4 i Augé 13.

CADET Femení
Òdena CB 37 – CB Centelles 59

Mal inici de partit per les petites del club en un parcial de 4 a 17 on es van perdre moltes pilotes de passades difícils, sense saber llegir que davant d’un rival alt calien passades fortes, sense ser bombejades i preferiblement picades. D’aquests errors les rivals ja van agafar una distància considerable al marcador que les deixava tranquil•les pel que quedava de partit. Tot i així les odenenques van començar a treballar per superar l’alçada que els mancava i augmentant l’anotació, però no aturant el rival amb la defensa. Al tercer quart les noies van despertar i va ser el quart en que es va lluitar més amb un parcial de 15 -16 gràcies a les pilotes robades i  contraatacs. L’últim quart va mantenir-se el ritme i sense baixar el cap les jugadores d’Òdena van acabar el partit 37 a 59. La propera jornada és de descans.

Van jugar per l’Òdena CB: Moreno, Torras, Iglesias, Cabello, Contreras, Rodríguez, Parreño, Rius.

El Club celebra 25 anys amb una exposició fotogràfica i una conferència

En motiu de la celebració del 25è aniversari de l’Òdena Club de Bàsquet, el dimecres dia 1 de maig s’ha organitzat  una conferència sobre EL CREIXEMENT DEL JOC COL·LECTIU D’INFANTIL A SÈNIOR. BUSCAR I CREAR UN LLIBRE D’ESTIL PROPI a càrrec de Joan Albert Cuadrat, seleccionador català de la categoria cadet masculí. A més a més, al final de la conferència, es sortejarà una samarreta oficial de l’Assignia Manresa, signada per tots els jugadors. També, des del dia 19 d’abril fins al 5 de maig (ambdós dies inclosos), es podrà veure l’exposició 1988-2013. 25 ANYS DE BÀSQUET A ÒDENA, sempre en horaris en que el poliesportiu estigui obert. Per a més informació es pot consultar la seva pàgina de Facebook.