Inici Bàsquet Jornada de derrotes per al Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant

Jornada de derrotes per al Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant

L’equip infantil femení va perdre el partit  ajornat contra l’ESCOLA PIA per 7 a 39. Una dolenta primera meitat on no van aconseguir cap cistella va marcar el resultat final. Tot i així,  la millora de l’equip és evident, sobretot en defensa, i només cal un major encert en atac per certificar els progressos assolits al llarg de la temporada.

Els parcials van ser: 0-5, 0-10, 3-10 i 4-14

Per l’equip van jugar Irene Leno (3), Lucía Moreno (2), Andrea García, Maria Figueredo  i Carla Bocache(2)  Entrenador: Oscar Borrega.

L’equip infantil masculí també va perdre dissabte en la seva visita al camp del líder, l’Escola la Seda per 63-13. Un primer parcial magnífic no va tenir continuació davant d’un equip molt superior físicamente i que jugava al límit     pressionant al mateix camp del rival. Continua el progrés dels nois de cara a la temporada que ve quan, sens dubte, arribaran els fruits desitjats.

Parcials: 13-5, 22-0, 18-8 i 10-0

Van jugar per l’equip infantil:  Jonathan Martínez (4), Carlos Lorenzo (2), Víctor Larrache (5) Cristian Martínez, Marc Lumbreras, Carlos García , Santiago Torres  i Arnau Cano (2). Entrenador Héctor Castillo.

L’equip sots 25 masculí va tancar la temporada amb una derrota davant del BASQUET PIERA per 72 a 37. Els vilanovins van aguantar fins al tercer quart quan els pierencs van trencar el partit amb un parcial de 17 a 4. Tot i haver quedat els últims, la temporada del VILANOVA ha de qualificar-se de bona en joc i en actitud, amb un planter jove amb molts canvis respecte a l’any passat i que permet fer front el futur amb optimisme.

Els parcials van ser: 17-12, 15-7, 22-8 i 18-10.

Per l’equip sots 25 masculí van jugar : J.H. Tomàs ,Fernando Leno (5), Albert Moreno (4), Victor Ajenjo (3), Óscar Borrega (11), Héctor Castillo ,Adrià Lloret(4), J. Tomàs(2) , Stalin Rodríguez (8) i Albert Vilalta . Entrenador: Pep Ferrer.

I també aquesta setmana va sumar una derrota ajustada l’equip sènior femení davant del Basquet Sama-Vilanova per 51 a 48.

Un segon quart molt fluix en el que només van aconseguir dues cistelles va condemnar  les vilanovines, que no van poder tancar la temporada amb una victòria que sens dubte mereixien després d’una bona campanya en la qual la major part de les derrotes s’han produït per pocs punts de diferència. L’entrega i la lluita fins a l’últim minut van ser una vegada més els trets característics de les jugadores del Vilanova, que mai han donat un partit per perdut. Des del club han felicitat les noies i l’entrenador per la feina feta i l’exemple que han donat a la resta de categories del club.