Inici Bàsquet Jornada de derrotes pel Vilanova de bàsquet

Jornada de derrotes pel Vilanova de bàsquet

[Img #12979]Va obrir jornada l’equip cadet masculí, amb derrota devant el MVP CERVELLÓ per 22 a 28.
Bon partit dels nois a pesar de les baixes. No van deixar que el rival marxés al marcador jugant amb una gran intensitat durant tot el partit.
Parcials 7-5, 6-11, 2-8 i 7-4.
Van jugar Sergi Gálvez (2), Pavel Iulian (2), Juan Antonio Ramírez, Javier Sánchez (10), Leo Rodríguez (2) i  Aleix García (6). Entrenador Albert Moreno.
[Img #12980]L’equip infantil femení va ajornat el seu partit per la pluja.
L’equip sots 25 masculí va perdre amb el C.B.CORBERA BLAU per 75-40.
Petita millora en el joc dels nois, amb moments de bona defensa, però les perdues de pilota continuen sent una creu, que castiguen enormement al marcador.
Parcials 24-15, 20-9, 21-10 i 10-6.
Van jugar Joan Marc Tomàs, Fernando Leno (18), Victor Ajenjo (2), Camilo Rodríguez, Oscar Borrega, Héctor Castillo (8), Adrià Lloret (2), Carles Llop i Albert Vilalta (10). Entrenador Pep Ferrer.
L’equip sènior femení va perdre devant el BÀSQUET SITGES LA OCA, líder de la competició per 66-41.
El marcador final no reflecteix el bon partit disputat per les jugadores vilanovines. Durant tres quarts van mantenir el marcador obert tot i jugar a la pista del líder. E l primer quart va acabar amb la victòria parcial de les visitants 11-13, gracies a una gran defensa i un joc fluid en atac. El segon i el tercer quart van caure del costat locat, però amb el marcador obert 39-36. Un dolent últim quart 27-8 va fer que s’arribés al final amb un marcador que no fa justícia al bon partit jugat per les noies del club.
Parcials 11-13, 14-9, 14-11 i 27-8.
Van jugar Clàudia Oller (6), Cèlia Conill (15), Alexandra Vives (4), Susanna Sánchez (2),  Montse Bertran (4), Alba Bautista (5), Anna Solà (3) i Itzel Lorente (2).