Inici Bàsquet Jornada de derrotes pel Vilanova Bàsquet

Jornada de derrotes pel Vilanova Bàsquet

[Img #14113]Aquesta jornada només va jugar el seu partit l´equip Infantil  Femení ja que tant el Cadet com el Infantil Masculí van ajornar els seus respectius enfrontaments . El sots 25 i el senior femení gaudien de una jornada de descans.
Dissabte les noies van jugar contra el Joan Mercader, un dels equips punters de la categoria. El primer quart va ser de domini local (13-1) però en el segon va arribar la reacció vilanovina que va deixar el marcador al descans en un il.lusionant 19-7. No obstant això, el cansament va afectar  les jugadores del Vilanova que només comptaven amb cinc efectius i al final el resultat va ser un clar 11-41.
Parcials: (13-1), (6-6), (14-0), (8-4).
Van jugar: Lucía Moreno (6), Irene Leno (5), Carla Bocache, Andrea García y María Vega. Entrenador Óscar Borrega

Dimecres 27 les mateixes jugadores van fregar la victòria en un partit avançat  de la següent jornada contra el Casal Català (20-25). Després d´uns tres primers quarts ajustats, la reacció final en l´últim va ser insuficient per dur-se el match. S´ha de lloar la capacitat de lluita de les vilanovines  que poc a poc van millorant en el seu primer any en una categoria molt complicada.
Parcials: (2-8), (4-6), (6-9), (8-2).
Van jugar: Lucía Moreno (10), Irene Leno (8), María Vega, Andrea García, Marina Navarro y Carla Bocache (2). Entrenador Óscar Borrega