Inici Bàsquet Jornada de derrotes pel Bàsquet Vilanova

Jornada de derrotes pel Bàsquet Vilanova

[Img #6727]La matinal de bàsquet a Can Titó va començar amb la derrota de l’equip júnior davant el BÀSQUET SANT BOI per 33-61. Malgrat la derrota, la imatge deixada per els jugadors va ser molt bona. Com sempre l’equip es va trobar amb un equip amb jugadors més experimentats, i que ja a la primera part van agafar una avantatge de 21 punts 17-38. La segona part va ser molt més igualada 16-23, degut a la millor defensa dels locals. Bon joc i com sempre molta entrega dels vilanovins. Van jugar Dani Velasco (2), Tiago Rodríguez, Albert Moreno (9), Camilo Rodríguez(2), Carlos Latorre (2),  Alex Nebrera (12), Sergi [Img #6728]Brugués, Samuel Caballero (2), Javier Sànchez, Leo Rodríguez i Aleix García (4).

L’equip sènior masculí va perdre davant el BÀSQUET RIBES per 46 a 90. Lleugera millora en el joc dels jugadors locals. Després d’un bon primer quart 10-12, un altre cop la fragilitat defensiva va condemnar l’equip. Quan es van veure superats amb claretat al marcador es van venir abaix mentalment i no ser capaços de apropar-se al marcador. Van jugar Camilo Rodríguez (2), Fernando Leno, Víctor Ajenjo (2), Oscar Borrega (6), David Jurado, Manu Contreras (19), Carlos López (2), Stalin Rodríguez (4), Albert Vilalta (6) i Adrià Díaz (5).

Finalment l’equip sènior femení va perdre davant el BÀSQUET RIBES, líder de la classificació, per 48-59. Partit molt igualat durant la primera part, amb parcials de 14-13 i 11-15 es va arribar al descans amb el marcador totalment obert de 25-28. El tercer quart 12-20 va resultar decisiu per al resultat final. Les vilanovines van tenir uns moments de desconcert defensiu, que van aprofitar les visitants per agafar un màxim avantage d’11 punts 37-48 en finalitzar el quart. Un parcial favorable de 7-0 a l’inici de l’últim quart va apropar l’equip local a només 4 punts, però l’equip visitant va saber refer-se i va tornar a agafar una diferència còmoda al lluminós fins al final del partit. Van jugar Carme Vidal (5), Clàudia Oller (4), Emma Sellarés (2), Cèlia Conill (8), Laia Noguera, Soraya Hurtado (3), Alexandra Vives (3), Rosa Queraltó (17), Montse Bertrán, Alba Bautista (6) i Berta Solà.

L’equip aleví mixte va veure ajornat el seu partit amb el Bàsquet Subirats.