Inici Bàsquet Jornada agredolça per als equips del Vilanova Bàsquet Endavant

Jornada agredolça per als equips del Vilanova Bàsquet Endavant

[Img #19697]El Vilanova Bàsquet Endavant va tancar la darrera jornada amb una victòria i dues derrotes. L’infantil  masculí continua proporcionant alegries al club i ha encadenat la seva tercera victòria consecutiva. La víctima va ser el C. B. Abrera a qui va derrotar per un contundent 56 a 26.

Partit dominat de principi a fi pels locals que van mostrar un extraordinari encert en el tir exterior. Davant d’uns rivals que els superaven en  alçada i corpulència els vilanovins van desenvolupar un joc ràpid i efectiu que no va donar cap opció l’Abrera. Amb aquesta victòria, el Vilanova es consolida en la part alta de la classificació gràcies a un joc d’equip cada vegada més greixat.

Parcials: 10-3, 14-0, 12-10 i 20-13

Van jugar: Byron Holguin (2), Adrià Sala(20), Carlos García(6), Carlos Lorenzo(10), Víctor Larrache (10), Arnau Cano(2), Marcos García(2), Christian Martínez(2) i Pau Serrano(2). Entrenador Héctor Castillo

Les noies de l’infantil femení, tot i jugar un bon partit, no van tenir cap opció davant dels líders de la categoria, el Monalco A, amb qui van perdre a casa seva per 51 a 14. La major envergadura i experiència de les igualadines es va imposar. Després d’un començament igualat (4-4), un parcial de 18-0 va trencar definitivament el partit que va arribar al descans amb un 30 a 6  per a les locals. A la represa, les vilanovines van millorar el seu joc defensiu i amb coratge van deixar el marcador final en 51 a 14.

Parcials:16-4, 14-2,12-4 i 9-4

Van jugar: L. Moreno, I. Leno (2), A. García, J. Robles, M. Navarro (2), A. Palacios (6), C. Bocache (2) i M. Palacios (2). Entrenador Óscar Borrega

Després de la derrota la setmana passada davant de l’Esparraguera,un dels millors equips de la categoria, per 39 a 90, l’equip sots 25 masculí va fregar la victòria davant el Capellades en un dels millors partits de la temporada. La igualtat va ser la tònica general a la primera meitat, amb un excel·lent joc interior del Vilanova, tot i la absència del seu capità.. Després del descans , en una de las seves decaigudes habituals ,els vilanovins van encaixar un parcial de 18 a 2, passant en el tercer quart d’un favorable 21-22 a un 39 a 24. La reacció final, triples inclosos, va ser insuficient i el marcador final va quedar situat en un ajustat 62 a 51. Millora considerable en aquests dos últims partits del joc del Vilanova que lluita per evitar els últims llocs de la classificació.

Parcials: 17-11, 4-11, 25-10 i 17-20

Van jugar: Edgar Cabra (2) l, Fernando Leno, Víctor Ajenjo (6), Albert Moreno (2), Héctor Castillo, Adrià Lloret (15), Óscar Gómez, Stalin Rodríguez (23) i Pol Ropero (3). Entrenador Pep Ferrer

La propera jornada, l’equip femení descansa. El dissabte 24 de gener a les 12 del migdia l’equip Infantil masculí jugarà a casa del Pedagogium Cos. El mateix dia, a les 19:50h l’equip Sots 25 masculí del Vilanova Bàsquet Endavant rebrà al C. B. Corbera.