Inici Atletisme Jordi Yoshinori Matsuoka i Lahcen Ait Alibou (CAI Petromiralles), campions d’Espanya amb...

Jordi Yoshinori Matsuoka i Lahcen Ait Alibou (CAI Petromiralles), campions d’Espanya amb la selecció catalana

Els atletes del CAI Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Lahcen Ait Alibou, van contribuir a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 10ª vegada  Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a l’Hospitalet de Llobregat. La Selecció Catalana va assolir per 10ª vegada la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 10 de Juliol, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat a les pistes de L’Hospitalet de Llobregat.

L’equip català va guanyar amb 295 punts, per davant de la Comunitat d’Andalusía,  segona amb 239,5 punts, i de la Comunitat Valenciana, tercera classificada amb 230 punts, entre 16 Seleccions Autonòmiques participants. A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Lahcen Ait Alibou, que van ser seleccionats per formar part de l’equip  català. Jordi Yoshinori Matsuoka va assolir el 7è lloc en el Salt de Llargada, amb 7,04 m., mentre que Lahcen Ait Alibou va ser atleta reserva en les proves de fons del campionat.

Els atletes catalans van protagonitzar una gran actuació, guanyant 5 proves,  i assolint 5 segons llocs i 4 tercers llocs.