Inici Atletisme Jordi Y. Matsuoka i Marc Sánchez (CAI Petromiralles), campions d’Espanya

Jordi Y. Matsuoka i Marc Sánchez (CAI Petromiralles), campions d’Espanya

Els atletes del CAI Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Marc Sánchez, col·laboren a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 7ª vegada consecutiva Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a Ciudad Real.

La Selecció Catalana va assolir per 7ª vegada consecutiva la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 17 de Juny, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat al complex esportiu de Ciudad Real.

L’equip català va guanyar amb 582 punts, per davant de la Comunitat de Madrid, segona amb 519 punts, i d’Andalusía, tercera classificada amb 501 punts.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Marc Sànchez, que van ser seleccionats per formar part de l’equip català.

Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria Promesa, va assolir el 3er  lloc i la medalla de Bronze en el Salt de Llargada, amb 7,22 m., mentre que el també atleta de categoria Promesa Marc Sànchez era 5è en salt d’alçada amb 2,06 metres.

Els atletes catalans van protagonitzar una excel·lent actuació, guanyant 8 proves, i assolint 9 segons llocs i 6 tercers.