Inici Motor Jordi Viladoms no es rendeix malgrat la odissea viscuda divendres

Jordi Viladoms no es rendeix malgrat la odissea viscuda divendres

COMPARTIR

[Img #3736]Jordi Viladoms segueix en carrera tot i quedar parat al principi de l’etapa d’ahir i arribar al campament de nit després d’arreglar una avaria en el seu Husqvarna sense assistència. El pilot d’Igualada ha pres avui la sortida gairebé descansar, finalitzant la vuitena etapa en 21è. lloc, amb un temps de 2h 26’08”.

El català no llança la tovallola, encara que divendres va passar per moments agònics, sol al mig del no-res, sense possibilitat de rebre assistència tècnica i amb molt poques eines. Tanmateix, després de diverses hores de dur treball va aconseguir arrencar la moto i reemprendre la marxa fins arribar al campament de cotxes i camions.

“Vaig emprendre el camí cap al bivac sabent que m’atraparia la nit, però vaig intentar concentrar-me en el pilotatge i en no arriscar massa per no patir cap caiguda. La moto anava bé, però conduir de nit em va obligar a anar a poc a poc. Es fa molt dur mantenir la concentració després de tantes hores, però ho intentava i només centrava la meva ment en cada metre que avançava “, explica.

Jordi Viladoms explica que va passar per moments terribles: “Quan estàs en carrera i és de dia saps que si passa qualsevol cosa sempre van passant altres pilots, ja sigui de motos, cotxes o camions. Però, a part d’algun camió que havia quedat sense poder acabar l’etapa, només estava jo, i això va fer que em prengués les coses amb calma “.

Per si això fos poc, va començar a ploure i fins i tot a nevar per moments, el que va accentuar la dificultat de la seva gesta. “Amb la pluja i la neu, la visibilitat va passar a ser encara menor. La veritat és que és terrible pilotar en aquestes condicions, però estava disposat a acabar l’etapa com fora per poder seguir en carrera “.

Va arribar exhaust i amb poca gasolina al campament de cotxes, on l’organització va optar per fer una excepció i li va permetre passar-hi el poc que quedava de nit, davant les duríssimes condicions meteorològiques. L’igualadí, que només va poder dormir 3 hores, va ser penalitzat amb una hora extra.

Tal ha estat el temporal que fins i tot els organitzadors han decidit suspendre la primera part de la cronometrada d’avui, en què el Viladoms ha tornat a donar un exemple de superació, acabant 19è, a 18’42” del guanyador, Joan Barreda.

En la general, el pilot de l’equip Tamarugal XC està a gairebé 8 hores del líder David Casteau. Però l’únic que compta ara és que continua endavant al Dakar 2013 i aquest diumenge gaudeix d’una més que merescuda jornada de descans, mentre el seu mecànic David Palmada tractarà de solucionar els problemes de la Husqvarna.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*