Inici Motor Jordi Viladoms ja és setè a la classificació general del Dakar

Jordi Viladoms ja és setè a la classificació general del Dakar

COMPARTIR

[Img #12285]

A causa de les fortes pluges caigudes durant els últims dies , l’organització del Dakar ha decidit escurçar l’especial d’aquest dimarts i els pilots han pres la sortida al quilòmetre 130 del traçat original. Amb els seus 6.962 metres, el volcà de l’Aconcagua ha estat testimoni de l’ascens de les motos fins als 4.300 metres d’altitud.
El pilot d’Igualada segueix escalant posicions i se situa ja en el 7è lloc a la classificació general de motos : «He iniciat aquesta etapa sabent que hi havia dos punts en què havia d’estar més atent , el primer era com em podia afectar l’altura i el segon la navegació , i en aquest és on he comès alguns errors . Tot i això , no estic patint caigudes , em trobo bé físicament i segueixo intentant mantenir un bon ritme sense cometre errors de pilotatge . Ha estat una etapa complicada en tots els sentits , amb molta pedra , passos per rius i pistes de muntanya que han quedat molt afectades per les pluges . L’últim tram d’ascens fins als 4.300 metres d’altitud ha estat el més dur a nivell mecànic ja que el desnivell era molt pronunciat».
Durant l’etapa marató no està permesa l’assistència i seran els pilots els que hauran de reparar els possibles danys ocasionats en les seves motos per poder afrontar amb garanties els 563 quilòmetres que separen San Juan de Chilecito . Una quarta etapa en què hauran de creuar rius , endinsar-se en canons i afrontar els terrenys molt oberts d’una especial de 353 quilòmetres.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*