Inici Motor Jordi Viladoms finalitza la primera etapa del Dakar en 14è lloc

Jordi Viladoms finalitza la primera etapa del Dakar en 14è lloc

COMPARTIR

[Img #12261]

El pilot igualadí Jordi Viladoms ha començat la seva lluita pel podi al Dakar 2013 amb un 14è lloc en la primera especial disputada aquest diumenge entre Rosario i San Luís. Viladoms ha marcat un registre de 2 hores 31 minuts i 22 segons durant els 180 quilòmetres cronometrats .
Jordi Viladoms, s’ha pres aquesta primera etapa com una presa de contacte amb la seva nova moto: «era la meva primera etapa sobre de la KTM i sabia que l’important avui era conèixer les reaccions de la moto en aquest tipus de pistes ja que fins ara no havia pogut provar-la en carrera i en un terreny d’aquestes condicions».
Viladoms, que disputa el seu vuitè Dakar, manté les seves opcions de lluitar pel podi i es mostra tranquil: «he viscut una especial amb dues parts molt diferenciades, durant els primers 80 quilòmetres he prioritzat conèixer les reaccions de la moto per poder controlar el pilotatge i així anar augmentant el ritme, i això és el que ha passat durant els 100 quilòmetres restants , en els quals m’he sentit molt còmode. Estic content perquè la moto va realment bé».
Aquest dilluns, a la segona etapa, els pilots s’endinsaran en les dunes grises de Nihuil, entre San Luís i San Rafael, recorrent un total de 724 quilòmetres dels quals 359 seran d’especial .
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*