Inici Motor Jordi Viladoms escala a la novena posició després d’una dura jornada

Jordi Viladoms escala a la novena posició després d’una dura jornada

COMPARTIR

[Img #3526]Jordi Viladoms ha acabat la segona etapa del Dakar 2013 en una destacada 8a. posició de la general de motos. El pilot d’Igualada ha completat els 240 quilòmetres d’especial en 2 hores, 50 minuts i 46 segons.

Al llarg de l’exigent especial, Viladoms ha anat de menys a més i s’ha trobat molt còmode al manillar de la seva Husqvarna TE 449 RR. Des de la 23a. plaça en què va començar el dia, ha anat remuntant llocs fins a finalitzar entre els 10 primers classificats en motos.

El pilot de l’equip xilè Tamarugal XC explicava el dur que havia resultat la segona etapa: «Avui la navegació ha estat molt complexa, m’ha resultat complicat trobar un dels controls de pas al voltant del quilòmetre 74 i he perdut temps, però segons sembla ha estat bastant generalitzat. Ens hem trobat amb molta duna i una mica de fesh-fesh, però també amb alguns fora pista que m’han permès anar més ràpid «.

Viladoms, que després del seu quart lloc de l’any passat aspira acabar el Dakar 2013 en el podi, es mostrava satisfet del seu resultat. «Ja sabíem per endavant que aquesta segona etapa seria molt exigent a nivell de navegació i terreny però he pogut remuntar posicions, demostrant que anem per bon camí», reconeixia.

Al marge del resultat, subratllava les bones sensacions experimentades en la primera jornada seriosa de la cursa: «Cada vegada em trobo millor, més còmode amb la moto, encara que, com ja vaig dir abans de començar, hem de seguir treballant etapa després etapa per situar-nos en les primeres posicions».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*