Inici Motor Jordi Viladoms es consolida al Top 5 del Dakar 2013

Jordi Viladoms es consolida al Top 5 del Dakar 2013

COMPARTIR

[Img #3699]Jordi Viladoms continua fent-se fort al Dakar 2013. Durant l’etapa d’avui, entre Arequipa i Arica amb 274 quilòmetres d’especial, el pilot d’Igualada ha complert rigorosament la seva estratègia de no arriscar, cosa que ha permès finalitzar 17è i consolidar-se entre els cinc primers de la general de dues rodes.

Viladoms arribava al Dakar amb pocs quilòmetres acumulats sobre la seva Husqvarna TE 449 RR però, a mesura que avança la carrera, va adaptant-se a les característiques de la seva nova muntura. La prudència li ha permès no cometre cap error greu fins al moment i donar poca feina a la seva mecànic David Palmada. “M’agradaria córrer més, però la meva falta de rodatge amb la moto em aconsella no arriscar i continuar agafant-li el feeling dia a dia”, reconeix.

Gràcies a aquesta conservadora actitud, el pilot de l’equip xilè Tamarugal XC es manté en la lluita pel podi. Després d’una altra sòlida actuació, avui ha aconseguit completar un recorregut molt tècnic i ple de trampes en 1h 47’05”. Ha arribat a la meta d’Arica, a 7’23” del guanyador del dia, el francès David Casteu.

En la general, Jordi Viladoms conserva la cinquena plaça de ahir encara a 2 segons del quart classificat, el portuguès Rubén Faria. El català figura a 13’36 del líder Olivier Pain i té el podi a 7’29”. A més pot presumir de ser el millor pilot classificat al manillar d’una Husqvarna, plantant cara a les KTM i Yamaha oficials.

Demà, sisena etapa entre Arica i Calama, en la primera incursió de la cursa a Xile. La jornada serà llarga, ja que consta de 438 quilòmetres cronometrats, més altres 331 de enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*