Inici Motor Jordi Viladoms acaba una etapa caòtica del Dakar en segona posició

Jordi Viladoms acaba una etapa caòtica del Dakar en segona posició

COMPARTIR

[Img #12368]

Les motos partien del bivac de Chilecito per recórrer els primers 154 quilòmetres d’enllaç fins a l’inici de l’especial de 527 quilòmetres. Però per motius de seguretat , l’organització ha decidit anul · lar el segon tram cronometrat del dia i l’etapa ha finalitzat al quilòmetre 211 corresponent al cinquè Way Point .
El pilot igualadí de KTM ha realitzat una gran actuació en una etapa caòtica i respon a les adversitats i als problemes mecànics patits ahir de la millor manera possible , marcant el seu millor resultat al Dakar 2014 . Viladoms finalitza l’etapa en segon lloc a 12’54 » del líder , i ja és quart a la classificació general de motos a poc més de cinc minuts del tercer classificat . L’experiència i la temprança són algunes de les qualitats amb què el pilot compta per fer front al Dakar més dur i exigent dels últims anys , en què està resultant primordial conservar al màxim la moto i cuidar l’estat físic .
» Estic content amb el resultat d’avui perquè ha estat una etapa molt dura , amb altes temperatures i navegació complexa . Hi havia dos punts complicats en la navegació i els he pogut resoldre bé. L’organització ens havia advertit de la duresa d’aquesta primera setmana i realment ho està sent . Ara ens toca ser prudents amb el resultat i seguir treballant per poder estar en les primeres posicions , sent sempre conscients que en aquesta edició del Dakar en només una etapa poden canviar molt les coses » .
A l’etapa d’aquest divendres els pilots deixaran Tucumán per endinsar-se de nou en paratges muntanyosos i transitar per rius . S’enfrontaran també a una complexa navegació ia temperatures que superen els 40 graus . Serà la jornada prèvia al merescut dia de descans a Salta , amb un total de 464 quilòmetres dels quals 400 seran d’especial .
 
Classificació Etapa 5
1.Coma 3h02’08 «
2.Viladoms a 12’54 «
3.Przygonski 22’45 «
4.Rodrigues 25’53 «
5.Van Niekerk 32’04 «
 
 
classificació general
1.Coma 18h45’11 «
2.Barreda a 41’10 «
3.López Contardo 53’41 «
4.Viladoms 58’48 «
5.Duclos 1h02’13 «
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*