Inici Destacats Jordi Solà, nou president de TICAnoia

Jordi Solà, nou president de TICAnoia

COMPARTIR

Jordi Solà serà el 3r president de TICAnoia per als propers tres anys. Aquest va ser el resultat de les eleccions a la junta directiva que es va dur a terme el passat 25 d’octubre a la seva seu a IG-Nova Tecnoespai d’Igualada.

Jordi Solà és enginyer informàtic per la Universitat de Lleida i CEO cofundador de Cubus Games, un estudi creatiu amb seu a Igualada especialitzat en la creació, disseny i desenvolupament d’experiències interactives en l’entorn dels videojocs. Solà és membre de la junta des de 2014 i pren el relleu de l’anterior president Jaume Catarineu.

La de Solà va ser l’única candidatura que es va presentar a la presidència a les eleccions de l’associació resultant escollida per unanimitat de tots els socis presents a la votació.

Durant l’assemblea es va agrair al president sortint Jaume Catarineu la seva tasca al davant de l’associació durant els últims anys en que va impulsar diversos projectes i activitats que recull en relleu la nova presidència.

En Jordi Solà afronta ara un nou mandat de tres anys en els que espera reforçar l’associació i endegar nous projectes que impulsin les tecnologies de la informació i la comunicació a tota la comarca de l’Anoia, així com mantenir les activitats pròpies de l’associació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*