Inici Destacats Jordi Riba deixa la política activa i no repetirà de candidat pel...

Jordi Riba deixa la política activa i no repetirà de candidat pel PSC a Igualada el 2019

COMPARTIR

El portaveu i regidor de Socialistes d’Igualada Jordi Riba ha anunciat que no tornarà a ser candidat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Riba fa aquest pas després de 20 anys de servei públic a l’Ajuntament d’Igualada, on va entrar-hi com a regidor a l’any 1999.

Des d’aleshores i fins al 2011, sota els diferents mandats del govern de l’Entesa per Igualada (PSC-ICV) amb l’alcalde Jordi Aymamí, va ocupar les regidories de Via pública, Mobilitat, Interior, Personal, Coordinació i Hisenda. També va ser portaveu del Grup Municipal de l’Entesa i Primer Secretari de l’Agrupació del PSC d’Igualada. Del 2003 al 2007 va ser Vicepresident i Conseller de Serveis Territorials del Consell Comarcal de l’Anoia i des del 2011 és el portaveu de Socialistes d’Igualada al consistori, tasca que ha fet durant dos mandats, essent-ne el candidat a les eleccions municipals del 2015.

Jordi Riba és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i també en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és diplomat en Funció Gerencial de l’Administració Pública per ESADE.

De cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig, Jordi Riba demana al PSC d’Igualada que segueixi “la vocació d’obertura que sempre ha tingut i pugui fer possible una candidatura àmplia de les esquerres progressistes a la ciutat per crear un projecte amb vocació de govern i guanyador”, en el que es pot entendre com un suggeriment per sumar-se a la candidatura impulsada pel periodista Jordi Cuadras. Riba agraeix “el suport i generositat” que el partit sempre ha tingut amb ell i s’ha posat a la diposició de la formació, del primer secretari Joaquim Roca i de la secretària d’organització Clara Casares i de l’espai de l’esquerra progressista igualadina per ajudar “en el que calgui”.

1 COMENTARI

  1. Ja tocava, després de vint anys vivint del pressupost i de les prebendes del càrrec, és el minim que podia fer i així aterrissen al món real on les coses s’han de guanyar amb esforç i professionalitat, ambdues paraules que cap dels que estan dins l’olla saben el seu significat.

FER UN COMENTARI

*