Inici Destacats Jordi Rabascall i el seu Sinatra particular tanca la programació de Músiques...

Jordi Rabascall i el seu Sinatra particular tanca la programació de Músiques de butxaca

COMPARTIR

El divendres 1 de desembre, Músiques de butxaca tancarà la programació d’aquest any especial d’aniversari amb Jordi Rabascall i el seu Sinatra particular.

L’edició número 20 dels concerts a l’Ateneu i la setena de Músiques de Butxaca ens ha deixat moments intensos, emocions i records que guardarem com a petits tresors. Cada grup que ens ha acompanyat al llarg d’aquesta temporada ens ha dut a llocs imaginats, universos emocionals a través del llenguatge de la música i les paraules.

La complicitat de les nits especials que tant ens agrada compartir amb el públic, el que ve per primera vegada, el que no es perd cap concert i el que ve de tant en tant, és l’empremta singular que deixen els concerts dels divendres a l’Ateneu.

Des que el 6 d’octubre vam començar la temporada de tardor, els concerts han esdevingut un espai on poder desconnectar dels temps convulsos que vivim i més que això, un espai on fer palès que la cultura és una manera de fer resistència, de seguir sent amb llibertat i des de la nostra entitat seguirem obrint finestres.

Aquest divendres, Jordi Rabascall presentarà ‘Sinatra at the apartament’, un Sinatra lluny de les grans orquestres i de les llums de Las Vegas, un Sinatra íntim, en petit format, com si el poguéssim convidar a l’apartament on vivim i mostrar-li com hem viscut nosaltres la seva música. Un homenatge particular a la ‘Veu’ per excel·lència, una tasca complexa que aquest intrèpid vocalista encara amb la valentia dels que s’encoratgen amb els grans reptes. En formació de quintet s’acompanyarà del saxofonista Claudio Marrero, el pianista Rodrigo G. Pahlen, el contrabaix Emilio Martín i el bateria Oriol Gonzàlez.

El projecte ‘Sinatra at the apartment’ ha viatjat ja pels clubs de jazz més prestigiosos de casa nostra i ara arriba a les Músiques de butxaca per tancar la programació d’un any marcat per la celebració del 20è aniversari.

Divendres 1 de desembre, a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu.

Preu entrada: 12 € Amb descomptes: 10 € (amb l’entrada regalem un gintònic). Venda anticipada a www.musiquesdebutxaca.cat

Ja estem preparant la nova temporada, tornarem el dia 2 de febrer.

Ho organitza:
Ateneu Igualadí
Ho patrocina:
Van Bruc International, Gestilar, Acústic, taverna de l’Ateneu i Renda Urbana
Amb la col·laboració de:
Ajuntament d’Igualada, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Anoia Ràdio, Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

FER UN COMENTARI

*