Inici Destacats Jordi Cuadras vol aglutinar ‘la Igualada diversa’

Jordi Cuadras vol aglutinar ‘la Igualada diversa’

COMPARTIR

El periodista Jordi Cuadras tancarà en les properes setmanes la fórmula amb la que es presentarà com a candidat a les eleccions municipals a Igualada. Segons ha explicat aquest dimarts, a més del grup ciutadà Igualada Oberta ja s’ha constituït un consell tècnic format per 8 igualadins especialitzats en diferents àmbits amb l’objectiu “d’anar sobre segur quan fem propostes electorals concretes” que se suma a un equip de campanya format per 5 persones, segons ha explicat el candidat d’esquerres.

A sis mesos de la cita electoral, la candidatura es troba “a l’espera d’un o dos equips més, que inclourien l’espai dels partits polítics” i que deixaria “tot l’engranatge fet”. Cuadras ha explicat que les converses s’han desenvolupat amb el PSC i l’espai d’Iniciativa per Catalunya i els Comuns. En definitiva, com ja va avançar en la seva primera presentació pública, vol liderar un projecte “d’esquerres i progressista” que aspira a continuar sumant “diferents peces” per tal que “tothom pugui sentir-se còmode” i, en conseqüència, “aglutinar el màxim de gent”.

Cuadras reivindica que es tracta de la primera vegada en què “la participació ciutadana representa una peça clau per a vestir una candidatura municipalista”, una participació que l’alcaldable veu encara més justificada quan “a Igualada, el govern actual, ha afeblit espais de participació com eren els consells de districte o s’han eliminat organismes com l’Institut Municipal de Cultura o el Patronat Municipal d’Esports on la ciutadania podia participar-hi”.

Jordi Cuadras ha avançat en una trobada amb la premsa el missatge central de la seva campanya, que s’adreçarà a “la Igualada diversa”, amb l’argument que “hi ha moltes maneres de ser i sentir-se igualadí” que no sempre es troben reflectides en “la Igualada oficial”. Cuadras vol “que tothom se sentit interpel·lat i còmode a la ciutat” i per això vol adreçar-se a la gent “que no se senti del tot vinculada a la ciutat”. El candidat d’esquerres considera que “dins Igualada hi ha moltes més ‘igualades’ de les que ens pensem. Hi ha conciutadans que se senten vinculats a la ciutat i altres que no, ja sigui per la seva situació laboral i econòmica, ja sigui perquè fa poc que han arribat, ja sigui perquè no es visualitzen les diferents condicions sexuals i de gènere o ja sigui perquè el seu barri no té els serveis i equipaments necessaris. Igualada només avançarà si anem tots junts i si tots formem part de la roda que la fa moure. Aquesta Igualada plena de diferents colors, on no hi sobra ni hi falta ningú, i que no sempre es visualitza, és la Igualada que hem de posar en valor”.

Cuadras afegeix que la seva campanya voldrà “fer una gran abraçada a Igualada” a través de trobades i contactes directes, “una campanya propera d’escoltar i proposar molt, fer molta xarxa”. Pel que fa a les propostes electorals, l’alcaldable ha dit que se sortirà dels tradicionals eixos temàtics i s’ordenaran les propostes per espais territorials dins de tres grans blocs: “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya”.

El periodista considera que encapçala “un projecte guanyador i amb vocació de govern”, però en qualsevol cas desitja que hi hagi “una forta campanya d’idees, perquè així Igualada ja haurà guanyat abans que s’obrin els col·legis electorals”.

1 COMENTARI

  1. Endavant amb la candidatura i tant de bo l’éxit sigui aclaparador per rellevar de l’alcaldia a l’actual activista, sectàri i fanatic que ha embrutat el nom de la ciutat posant-la en tots els actes partidistes que han desacreditat al pais. Ara toca un alcalde de veritat, no un arribista, un alcalde sense lligams ni servituts de partit i que treballi per la ciutat.

FER UN COMENTARI

*