Inici Destacats Jordi Cuadras celebra 100 trobades en un mes per construir l’espai progressista...

Jordi Cuadras celebra 100 trobades en un mes per construir l’espai progressista de canvi per Igualada

COMPARTIR

Des de la conferència “D’ara endavant” oferta a l’Ateneu Igualadí el 6 d’octubre per Jordi Cuadras, el candidat a l’alcaldia ha posat en marxa una intensa agenda de contactes i trobades amb igualadins i igualadines per captar el pols de la ciutat i compartir les idees desgranades en aquell acte per començar a articular l’espai polític que s’ha de crear de cara a les properes eleccions municipals. Després d’un mes, Cuadras ja ha mantingut trobades amb més de 100 igualadins i igualadines.

Jordi Cuadras ha tingut reunions amb persones de diferents perfils i àmbits, des d’empresaris fins a professionals del món de la salut, l’educació, el comerç, l’habitatge, les noves tecnologies, la comunicació, la cultura o persones vinculades a entitats, sindicats, partits i el món associatiu de la ciutat. També ha posat èmfasi en conèixer la realitat de famílies que tenen dificultats econòmiques i també en percebre les demandes de nous votants amb reunions amb joves que votaran per primera vegada a les municipals del proper 26 de maig.

El candidat a l’alcaldia ha repartit totes aquestes trobades, també, pels diferents barris de la ciutat i ha estat tant al centre com als barris de les Comes, Fàtima, Sant Crist, Set Camins, Montserrat, el Rec, el Pla de la Massa-Sesoliveres i Poble Sec. Totes aquestes reunions amb igualadins i igualadines arriben abans de poder fer contactes formals amb entitats i institucions de la ciutat, que s’abordaran en una segona fase una vegada l’espai polític progressista estigui articulat amb les diferents peces que en formin part.

Cuadras fa una valoració “altament positiva de totes aquestes reunions perquè dibuixen una Igualada diversa que és la que hem de posar en valor. Parlar de les moltes igualades que hi ha dins Igualada i de les moltes maneres que hi ha de ser i sentir-se igualadí. Cal que tothom senti que té un altaveu i un micròfon, Això és el que més m’il·lusiona i m’engresca alhora de bastir el projecte d’esquerres, centreesquerra i progressista per Igualada”.

Davant les més de 100 trobades comptabilitzades en un mes, Jordi Cuadras explica que “aquesta xifra no pot parar de créixer. La veritat és que el ritme d’agenda ha sigut molt intents i desitjo que continuï sent així perquè poder seure i parlar de la ciutat que estimem amb tanta gent i tan diversa és un pas imprescindible per poder ser el proper alcalde d’Igualada. Aquesta dinàmica de reunions permet conèixer a fons quina és la realitat que viu la cuitat i com la podem transformar per millorar”.

D’altra banda, Cuadras destaca que aquest primer centenar de contactes referma la idea amb la qual va llençar la proposta de creació d’un nou espai progressista per Igualada en forma de moviment ciutadà canalitzat políticament, però en el qual la principal llavor és una suma d’igualadins i igualadines que vulguin treballar per Igualada tot anant més enllà dels partits. L’alcaldable afirma que “aquest primer mes de trobades és un exemple de que allò proposat és possible, que el diagnòstic és compartit per molta gent i que hi ha persones amb ganes d’arremangar-se”.

9 COMENTARIS

  1. Seria molt bo per la ciutat que aquest candidat tingués un resultat suficient per poder descavalcar l’actual noiet que fa d’alcalde, perquè la seva gestió d’aquests anys ha estat estèril en l’àmbit ciutadà i només ha servit als seus interessos partidistes i sectaris per escalar i tenir càrrecs. El candidat Cuadras te un programa genuïnament igualadí i lliure d’interessos i dependències partidistes. A l’Ajuntament cal fer política per la ciutat, no com la que ha fet aquest d’ara volent transformar l’organisme en un cau d’activisme.

    • Certament en Jordi Cuadras no té cap més interés que vetllar pels igualadins, no com el que tenim ara que la seva ambició i vanitat el fan oblidar els interessos comuns per afavorir la seva pretensió personal, amb els fets ho ha demostrat fins i tot amb tanta poca vergonya que ha empastifat amb una pancarta penosa el balcó de l’ajuntament que es de tothom. La propaganda que se la posi al balcó de casa seva o a la seu del seu partit. En Jordi això no ho hagues fet mai, perque està lliure de servituts.

        • La vergonya és llegir el teu vocabulari tenyit d’ignorància i d’irracionalitat… titllar “d’agrupacions criminals” la UE i l’Estat Espanyol es un fet digne d’un element amb trastorn mental sever. Ves-te’n a viure fora de l’UE per no formar part d’un grupuscle “criminal” i renuncia al teu DNI com espanyol. Amb gent com tu tornaríem a l’edat de pedra. La gent d’una certa edat i amb experiència viscuda et dirien aquell mot tan nostrat: Ruc!

FER UN COMENTARI

*