Inici Política Jordi Barón presenta els eixos del programa de Junts per Vilanova

Jordi Barón presenta els eixos del programa de Junts per Vilanova

COMPARTIR

El passat dissabte 11 de Maig Junts per Vilanova va fer la seva presentació de candidatura i programa electoral per als propers anys a la plaça Major de Vilanova en un ambient distès que va permetre als assistents poder conèixer mes de prop el seu projecte polític.

Van introduir l’acte els nº 2 i 3 de la candidatura Cristina Checa i Ricard Macarro que van presentar la Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón, que es va mostrar molt satisfeta de poder ser a Vilanova donant ple suport al projecte polític de Junts per Vilanova, afirmant que Vilanova “mereix i necessita un grup polític que aporti sentit comú i estabilitat perquè Vilanova pugui avançar els pròxims anys que vindran”. En aquesta línia va mostrar la seva complicitat i plena predisposició per ajudar a Vilanova en allò que calgui des de la conselleria que lidera, i no obviant la component emocional que la vincula amb Vilanova com el poble que l’ha vist créixer des de la infància.

Per la seva banda el candidat a l’alcaldia Jordi Barón va destacar la importància d’aquestes eleccions per tot allò que està en joc; “l’estabilitat, poder avançar i millorar el nostre municipi i recuperar la dignitat i respecte institucional que mereix Vilanova i que s’ha perdut aquests darrers anys”.

A nivell programàtic, Barón va destacar 3 eixos principals en que es basa el projecte polític de Junts per Vilanova; 1) Economia 2) Servei a les persones i 3) Entorn urbà i més inversions per Vilanova.

També va posar l’accent en el gran actiu que conforma Junts per Vilanova; que són les persones que en formen part, el conjunt de dones i homes tant de la candidatura com els que hi donen suport externament, col·laborant i aportant idees per Millorar Junts Vilanova.

De la candidatura Barón va voler destacar la seva transversalitat ideològica amb persones vingudes d’arreu amb la única voluntat de treballar des del poble i pel poble, exclusivament i de forma incansable, prioritzant sempre els interessos de Vilanova i de tots els Vilanovins/es.

D’aquesta manera Junts per Vilanova es va posicionar com “la única opció política capaç de garantir la estabilitat que necessita Vilanova des del compromís i responsabilitat incondicional que caracteritza a la candidatura”, i especialment a l’alcaldable Jordi Barón, “com ha vingut demostrant els últims anys tant des del Govern com oposició, estant sempre a l’alçada de les circumstàncies quan ha calgut”.

Barón va cloure l’acte anunciant que els pròxims dies faran arribar el programa electoral a les llars de Vilanova, i també duran a terme una campanya modesta econòmicament, però molt pensada i basada amb les persones a través del contacte personal al carrer i porta porta.

El programa de Junts per Vilanova es pot consultar a la pàgina web www.juntsxvilanovadelcami.cat

FER UN COMENTARI

*