Inici Destacats Jordi Barón anuncia la primera incorporació a Junts per Vilanova

Jordi Barón anuncia la primera incorporació a Junts per Vilanova

COMPARTIR

El candidat a l’alcaldia de Vilanova del Camí, Jordi Barón ha fet pública una de les noves incorporacions a l’equip de Junts per Vilanova del Camí. Es tracta d’Esperança Grado, a la que la candidatura defineix com “emprenedora entusiasta” que compta amb una llarga trajectòria en el món de la empresa i la economia del tercer sector.

Esperança Grado afirma sumar-se al equip de Junts x Vilanova atreta per “la voluntat de construir una Vilanova millor i en positiu cara els pròxims anys”, i poder aportar tot el seu coneixement i experiència “per ajudar a impulsar unes polítiques de dinamització econòmica i social exitoses que ens permetin situar Vilanova com a un referent en el conjunt de la comarca de l’Anoia i de la Vegueria del Penedès”.

Barón afirma que “cal sumar junts els millors talents del nostre municipi per posar-los al servei de Vilanova; amb compromís, responsabilitat i ganes d’afrontar els reptes que tenim cara el Futur de la nostre ciutat; perquè tots Junts #Som Present i #Creem Futur, i perquè Junts hem de treballar per una #Vilanova en positiu!”

 

FER UN COMENTARI

*