Inici Destacats Jordi Badia governarà a Calaf amb majoria absoluta

Jordi Badia governarà a Calaf amb majoria absoluta

COMPARTIR

Aquest dissabte 15 de juny ha tingut lloc a la sala de Plens de Calaf l’acte de constitució del nou Ajuntament (2019-2023) sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig.

A les 18.30 h de la tarda s’ha celebrat la sessió pública que ha omplert la sala de plens municipal i on han assistit els regidors i regidores dels tres partits que conformaran el consistori: Junts per Calaf (ERC), GiC-VV i Junts per Catalunya Calaf.

La sessió ha començat amb la constitució, per part del secretari municipal, de la mesa d’edat formada per la regidora més jove, Elisabet Miquel i Verdés, i més gran, Jaume Simó i Soler, que ha presidit el ple.

Les 11 persones electes han presentat les credencials, tal com estableix la llei, i han promès el càrrec com a regidores i regidors del consistori calafí per a aquesta nova legislatura 2019-2023.

Tot seguit, s’ha donat pas a l’elecció de l’alcalde que s’ha fet a mà alçada. El candidat de Junts per Calaf, Jordi Badia i Perea, ha estat escollit alcalde amb 7 vots per part dels regidors i de Junts per Calaf. Els regidors de GiC-VV (3) i Junts per Catalunya (1) han donat suport amb els seus vots als caps de llista de la seva corporació.

Jordi Badia i Perea, serà alcalde per segon mandat consecutiu, tot i que aquest cop comptarà amb majoria absoluta després que la darrera legislatura (2015-2019) hagi governat en minoria. Durant el seu discurs ha declarat “El resultat obtingut és un aval a la nostra manera de fer, és una manera de confiança cap a la nostra capacitat de governar Calaf, expressa la voluntat de donar-nos els instruments i la majoria necessària perquè puguem tirar endavant el programa amb el que ens hem presentat”

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*